بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد در نامهای به منتخبان مردم استان یزد در مجلس خواستار رسیدگی و پیگیری مجدانه آنها به مسائل دانشگاههای فرهنگیان کشور و ورود به مشکلات دانشجومعلمان شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد در نامهای به منتخبین مردم استان یزد در مجلس یازدهم شورای اسلامی؛ محمد صالح جوکار، محمد رضا صباغیان، محمد رضا دشتی و سید جلیل میرمحمدی خواستار رسیدگی و پیگیری مجدانه آنها به مسائل دانشگاههای فرهنگیان کشور و ورود به مشکلات دانشجومعلمان شد.
متن نامه به این شرح است:
اکنون که در آستانه ورود به یازدهمین دوره از فعالیت مجلس شورای اسلامی هستیم؛ ملت سرافزار ایران، عزم خویش را بر آن استوار کرده است تا در دومین گام از تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی، فصل دیگری از همدلی، وفاق و تلاش مجاهدانه را در سایه هدایتهای مقام معظم رهبری تجربه کند.
فرصت مغتنمی است تا با تبریک به پیشگاه عموم منتخبان ملت، خاصه برگزیدگان فکور و فرهیخته فرهنگی که همواره نشان از اعتماد واثق و راسخ مردم به جامعه معلمان کشور به عنوان امین خود دارد، از میان بیش از ۲۰۰ مسئله در نظام آموزش و پرورش کشور نکاتی هرچند مختصر، اما مهم از مطالبات دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش از مجلس آینده، به عنوان یاداوری تقدیم وکلای مردم نماییم: ۱_ حمایت از دانشگاه فرهنگیان به عنوان یگانه مرکز راهبردی و استراتژیک در امر تامین، تربیت و توانمند سازی نیروی انسانی مورد نیاز در آموزش و پرورش: الف_ وضعیت پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان یزد: الف_ واحد شهیدان پاکنژاد (برادران): این مرکز با قدمتی قریب بر ۵۰ سال در حالی به فعالیت خود ادامه میدهد که از فرسودگی و استهلاک وسایل و امکانات رنج برده و با توجه به پذیرش حداکثری دانشجو در سالهای اخیر و خلأ نبود زیر ساختهای لازم در این مرکز بیشتر به نظر میآید. ب_ واحد فاطمه الزهرا (خواهران): این مرکز که در منطقهی حسن آباد یزد قرار دارد، در حال حاضر در یک دبیرستان شبانه روزی سابق به فعالیت خود ادامه میدهد. لازم به ذکر است علی رغم مصوبهی هیئت امنا دانشگاه فرهنگیان استان به ریاست استاندار محترم در تاریخ ۱۳۹۸/۱/۲۷ مبنی بر اختصاص یک مرکز دانشگاهی مناسب به این پردیس و به تبع آن جابه جایی آن، در موقعیت پردیس حضرت فاطمه الزهرا (س)، هیچ تغییری به وجود نیامده است و نیاز به عنایت و همت ویژهی شما بزرگواران و هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان استان دارد. ج_ پیگیری در جهت تخصیص سرانهی غذایی مصوب وزارت علوم به دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان ۲_ ارتقاء جایگاه بی بدیل آموزش و پرورش به مثابه مهمترین نهاد تربیت نیروی انسانی و مولد سرمایه اجتماعی به عنوان یک امر حاکمیتی. ۳_جدی گرفتن کمبود بیش از ۳۵۰ هزار معلم به عنوان ابرچالش آموزش و پرورش در چهار سال آینده. ۴_ پرهیز از خصوصی سازی در آموزش و پرورش به مثابه مسئله مرگ و زندگی نظام تعلیم و تربیت کشور: این در حالی است که دولت محترم به بهانه بالا بودن قیمت تمام شده آموزش در ایران، نوع مدیریت و سیاستگذاری را به آموزش و پرورش، با نگاه صرفا اقتصادی و هزینهای به خرید خدمات آموزشی تغییر داده است. ۵_ اجرا صحیح نظام رتبه بندی معلمان بر طبق سند تحول بنیادین و نظارت بر اجرای کامل و صحیح آن
۶_ تلاش در جهت افزایش سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص ملی، بودجه سنواتی دولت با هدف افزایش سهم اعتبارات غیر پرسنلی (کیفیت بخشی).
۷_ شتاب بخشیدن به نهضت نوسازی، بازسازی و مقاوم سازی مدارس فرسوده دولتی از طریق افزایش سهم عادلانه اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش. ۸_ الزام دولت به ارائه یک برنامه عملیاتی و زمان بندی شده از اجرای زیر نظامهای اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹_ پرهیز از طبقاتی شدن آموزش و پرورش با میدان دادن بیش از حد و حصر به مدارس غیر دولتی لجام گسیخته و نظارت گریز. ۱۰_توجه بیش از پیش به مدارس محروم و کمتر برخوردار: متاسفانه شاهد آن هستیم که در استان یزد همچون سراسر کشور، مناطق محروم، از امکانات کمتری برخوردار بوده که متاسفانه در این مدارس اثر سو داشته است به حدی که از ابتداییترین و معمولیترین امکانات یک مدرسهی عادی نظیر داشتن فضای سبز، وسایل آموزشی ساده و... محروم اند.
آنچه گفته شد گوشهای مسائل نظام آموزش و پرورش کشور میباشد؛ که البته تفصیل و بیان جزئیات مسئله نیاز به جلسات بررسی مسائل با حضراتعالی را دارد؛ لذا بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد بنا بر وظیفه و رسالت خود مبنی بر حل جهادی مشکلات و مسائل، آمادگی خود را جهت یاری شما بزرگواران، در موارد ذکر شده اعلام میدارد.
رونوشت: بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد (پردیس شهیدان پاکنژاد) بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد (پردیس فاطمه الزهرا)