کد خبر:۸۵۲۷۴۹
قابل توجه دانشجویان؛

امتحانات دانشگاه شهید باهنر کرمان از ۱۵ تا ۳۰ تیر به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود

امتحانات نهایی دانشگاه شهید باهنر کرمان از ۱۵ تا ۳۰ تیر به صورت غیر حضوری و با شیوه‌های مختلف الکترونیکی اعم از تستی، تشریحی و شفاهی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از برگزاری نشستی دو ساعته در دانشگاه شهید باهنر کرمان مصوب شد که امتحانات نهایی این دانشگاه از ۱۵ تا ۳۰ خرداد به صورت غیر حضوری و به از شیوه‌های مختلف الکترونیکی اعم از تستی، تشریحی و شفاهی برگزار شود و نظارت بر حسن برگزاری امتحانات پایان نیمسال بر عهده معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده است.

گفتنی است که امتحانات پایان نیمسال از طریق سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه lms.uk.ac.ir برگزار خواهد شد. صرفاً در موارد استثنایی به تشخیص استاد و تایید دانشکده برگزاری امتحان در سایر سامانه‌ها بلامانع است.

همچنین استاد هر درس، مرجع ارزشیابی دانشجو در همان درس بوده و مسئولیت کامل برگزاری امتحان پایان نیمسال در ساعت و تاریخ اعلام شده در سامانه جامع آموزشی، حضور و غیاب دانشجو، ارزیابی عملکرد دانشجو بر عهده استاد درس و نظارت بر حسن اجرای این مصوبه بر عهده‌ی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده است.

شایان ذکر است در دانشگاه شهید باهنر کرمان با توجه به تاکیدی که هم در بخش نامه‌های وزارت متبوع و هم در جلسات انجام شده است، نمره نهایی هر درس، مجموعی از ارزیابی‌های مستمر، آزمون میان ترم، آزمون‌های طول ترم و فعالیت‌های کلاسی دانشجو است؛ لذا در نیمسال جاری با توجه به شرایط موجود، حداکثر سهم نمرۀ امتحان پایان نیمسال از کل نمرۀ نهایی دانشجو در هر درس، ۱۲ از ۲۰ است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار