کد خبر:۸۵۳۱۸۶

ایران به‌زودی در تولید روغن‌های صنعتی هواپیما خودکفا می‌شود

مقام مسئول بنیاد مستضعفان گفت: راه‌اندازی خط تولید روغن ترانس ۱ و ۲ و همچنین روغن هواپیماهای سبک، کشور را از واردات این روغن‌ها بی‌نیاز خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای در مجموعه نفت بهران اظهار کرد: نفت بهران یکی از ۴ شرکت دارای پالایشگاه روغن در ایران است که بیشترین حجم روغن مورد نیاز خودرو‌های بنزینی، دیزلی، کشتی، هواپیما و صنایع مختلف را تأمین می‌کند.

وی با بیان اینکه نفت بهران انواعی از مرغوبترین روغن‌های موتور و صنعتی در کشور را تولید می‌کند گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید انواع محصولات در این مجموعه حدود ۴۶۰ میلیون لیتر است و با توجه به طرح‌های توسعه‌ای در این مجموعه، به‌زودی میزان تولید روغن در آن حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر افزایش می‌یابد و ظرفیت تولید این مجموعه به بیش از ۵۰۰ میلیون لیتر خواهد رسید.

مدیرعامل هلدینگ انرژی‌گستر سینا وابسته به بنیاد مستضعفان اضافه کرد: در این طرح‌های توسعه‌ای، مجموعه بهران برای نخستین بار با تولید انواع روغن ترانس، مطابق با مشخصات موردتأیید و بِروزشده وزارت نیرو، کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز خواهد کرد، این در حالی است که تا امروز تأییدیه‌های فنی لازم برای تولید این محصولات اخذ شده و خط تولید این روغن‌ها با ظرفیت بیش از ۳ میلیون لیتر راه‌اندازی شده است.

اوجی با ابراز اینکه تولید روغن‌های ویژه هواپیما‌های سبک در قالب پروژه «بهران اوج» انجام خواهد شد افزود: در سال جاری با توجه به اخذ تأییدیه‌های فنی لازم، اولین محصول از این گروه به بازار عرضه شده است و به‌زودی با تکمیل سبد محصولات هوایی، ایران از واردات انواع روغن هواپیمایی عمومی بی‌نیاز می‌شود.

به‌گفته وی در زمان حاضر تولیدات بهران به اکثر کشور‌های همسایه صادر می‌شود و بیشترین صادرات آن به ترکیه، عراق، اقلیم کردستان، سوریه و عمان در حال انجام است.
اوجی در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان تا امروز برای طرح‌های توسعه‌ای در مجموعه نفت بهران، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده است و در این طرح‌های توسعه‌ای، بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون لیتر به ظرفیت تولیدات این مجموعه اضافه شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار