کد خبر:۸۵۶۲۶۳

توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت برای تهیه غذای آماده در روز‌های کرونایی

سازمان جهانی بهداشت برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا برای تهیه غذا‌های آماده در روز‌های کرونایی توصیه‌هایی را ارائه کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با توجه به شیوع ویروس کرونا در سراسر دنیا سازمان جهانی بهداشت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مهم‌ترین عامل پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، ماندن در منزل، شستشوی مداوم دست‌ها و مصرف غذا‌های خانگی است.

از آنجایی که تقریبا بیشتر ما زندگی مسالمت آمیز خود را با کرونا شروع کرده ایم، ممکن است برخی اوقات به مصرف برخی از غذا‌های آماده علاقه نشان دهیم، به همین منظور سازمان جهانی بهداشت در خصوص تهیه غذا‌های آماده توصیه‌های غذایی را ارائه کرده است که در ادامه می‌خوانید:

نکات طلایی هنگام خرید غذا
۱_ برای تهیه یا خرید غذا‌های آماده از بیرون منزل در ابتدا از شناسایی رستوران‌های تمیز اطمینان حاصل کرده و بعد از آن دستان خود را با آب و صابون یا مایع بشویید، در صورت نبود این امکانات حتما دستانتان را با الکل یا ژل‌های شستشو دهنده ضدعفونی کرده و سپس به تحویل غذا از رستوران مربوطه اقدام کنید.

۲_ غذا‌های خام ممکن است ناقل ویروس باشند، به همین دلیل قبل از خرید حتما از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید و تا زمان مهار کامل ویروس کرونا از غذا‌های کبابی مانند جگر، جوجه کباب و ... استفاده نکنید.

۳_ غذا‌ها حتما با حرارت حداقل ۷۰ درجه پخته شوند و در دمای مناسب، یعنی بالای ۶۰ درجه و پایین‌تر از ۵ درجه نگهداری شوند، تا به این صورت از انتقال ویروس کرونا جلوگیری شود.

۴_ حتما از آب و نوشیدنی‌های سالم استفاده کنید و از فروشگاه‌هایی که آبمیوه‌های آنان بهداشتی نیست به هیچ عنوان خرید نکنید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار