آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۸۱۴۵
بانک مرکزی:

رکورد فروش ارز در سامانه نیما شکسته شد

طبق اعلام بانک مرکزی، بالاترین میزان فروش ارز در سامانه نیما طی هفته گذشته ثبت شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از سامانه نیما، از ابتدای سال جاری تا روز گذشته معادل ۳.۳ میلیارد یورو در سامانه نیما ارز فروخته شده است.

در این میان بالاترین میزان فروش ارز در هفته قبل (۱۳۹۹.۳.۳۱ الی ۱۳۹۹.۴.۵) انجام شده است.

بر این اساس میزان فروش ارز در سامانه نیما طی هفته گذشته معادل ۴۲۹ میلیون یورو بوده که ضمن رشد ۹۲ درصدی نسبت به هفته قبل، نشانگر افزایش قابل توجه میزان فروش ارز در سامانه نیما است.

گفتنی است نظام یکپارچه معاملات ارزی (سامانه نیما) با هدف تسهیل تأمین ارز راه‌اندازی شده است و با استفاده از آنْ خریداران (واردکنندگان) و فروشندگان (صادرکنندگان) ارز متناسب با نیاز‌های خود نسبت به انجام عملیات ارزی در محیط الکترونیک اقدام می‌کنند.
لذا سامانه نیما محل تأمین ارز کالا‌های وارداتی به کشور و بازار میان صادرکنندگان و واردکنندگان است و حجم و قیمت معاملات انجام‌شده در آن در فرایند تعیین نرخ ارز نقشی تعیین‌کننده دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار