آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۸۳۹۳
با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان؛

مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه ایلام افتتاح شد

مرکز مدیریت مهارت ‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه ایلام، با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان به صورت آنلاين افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزارى دانشجو، مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی دانشگاه ایلام، در جریان نشست شورایمهارتی استان و با حضور هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، سلیمانیدشتکی، استاندار ایلام و علىاکبری رئیس دانشگاه ایلام، به صورت آنلاین افتتاح شد.

 

در این نشست علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به راهاندازی واحد استانی شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان ایلام، بیانکرد: در قالب این شبکه از ایده‌های دانشگاهیان برای کمک به مردم کشور و استان حمایت می‌گردد و از جمله در جریان شکل‌گیری پدیده کروناویروس، اساتید و کارشناسان دانشگاه‌های استان پیشنهادات و ایده‌های خلاقانه و کاربردی را برای کمک به مردم استان ارائهکردند و به بیان دیگر این رویکرد نشانه اعتقاد به جامعه محور بودن دانشگاه است.

 

اكبرى در ادامه با بیان اینکه دانشگاه ایلام به‌عنوان نماد آموزش عالی استان ایلام، در بیش از ۱۲۰ رشته تحصیلی به تربیت دانشجومی‌پردازد، یادآور شد: دانشگاه ایلام دارای هفت دانشکده، آموزشکده فنی و مهندسی دهلران، دهها آزمایشگاه تحقیقاتی، پژوهشکدهگیاهان دارویی، مزرعه آموزشی - پژوهشی مهران، مرکز رشد و مرکز جوار دانشگاهی است که در کنار وجود اساتید متبحر سرمایه‌ایملی و استانی است که می‌تواند، در حوزه‌های مختلف و از جمله موضوع مهارت آموزی به مردم استان و علی‌الخصوص جوانان،دانشجویان و فارغ‌ التحصیلان خدمات مناسبی را ارائه دهد.

 

رئيس دانشگاه ايلام تأکید کرد: همه وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای ملی و از جمله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور می‌توانند،برای اجرای طرح‌های ملی و استانی و توسعه همکاری‌های مشترک، با خیال آسوده روی امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه ایلام حساب بازکنند.

 

وی با بیان اینکه، معتقد به توسعه مهارت‌های دوگانه هستیم، که به معنی انجام توأم آموزش کلاسیک و آموزش‌های مهارتی است و رصداشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها از جمله دغدغه‌هایی است که دانشگاه ایلام را به این مسیر رهنمون کرده است، گفت: با این دیدگاهدر شش سال اخیر اقدامات و برنامه‌های خوبی در دانشگاه ایلام انجام گرفته است و از جمله با مشارکت و همکاری سازمان آموزش وفنی استان، مرکز جوار دانشگاهی در دانشگاه ایلام راه‌اندازی شد، که تاکنون ۳۸۰ کارگاه مشترک با حضور ۴۳۰۰ دانشجو توسط اینمرکز برگزار شده است.

 

اکبری ایجاد مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان را گامی دیگر برای توسعههمکاری‌های مشترک عنوان کرد و اظهارداشت: افتتاح این مرکز، حرکتی نو و پویا در راستای پاسخ به نیازهای مهارتی جامعهدانشگاهی است، که با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان و کمک به دانش آموختگان دانشگاهی بر پایه سه فرایند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و نهایتاً ارائه خدمات مهارت‌آموزی مورد نیاز بازار کار راه‌اندازی می‌گردد، که برخود لازم می‌دانم از حسن توجه مسئولان سازمان فنی و حرفه‌ای استان نهایت تقدیر را بعمل آورم.

 

رئیس دانشگاه ایلام در ادامه خواستار توسعه بیش از پیش همکاری‌های مشترک دانشگاه ایلام و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور شد و ازمهندس هاشمی رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور خواست از تجهیز کارگاه انرژی خورشیدی، تجهیز و ارتقای سایت‌های کامپیوتری،راه‌اندازی کارگاه برق خودرو و استقرار آموزش مجازی مهارتی در دانشگاه ایلام حمایت لازم را بعمل آورد، چرا که این امر در روندتوسعه استان ایلام تأثیر جدی خواهد داشت.

 

در ادامه این نشست، علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با ابرازخرسندی از روند توسعه استان ایلام و علی‌الخصوص روند اجرای طرح‌های مهارتی در سطح استان، گفت: نگاه وسیع به مهارت می‌توانددر هدایت جامعه جویای کار مؤثر باشد و باید بپذیریم که در طول چهل سال گذشته گفتمان درست مهارتی نداشته‌ایم و نیازمند گفتمانملی مهارت هستیم که این مهم با طرح آمایش سرزمینی پاسخ داده می‌شود.

 

هاشمى افزود: در کشور و مخصوصاً در استان ایلام نیازمند کار فرهنگی و اجتماعی قوی هستیم و باید روی آوردن به کسب مهارت رادر جامعه عمومیت ببخشیم، که این مهم با وجود نیروهای موجود و پتانسیل‌های استان دست یافتنی است.

 

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه با استقبال از توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاه ایلام و سازمان فنی و حرفه‌ای استانایلام برای ترویج مهارت آموزی در بین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، تأکید کرد: سنجش مهارت‌ها در این عرصه نقش محوری دارد.

 

وی با استقبال از پیشنهادات رئیس دانشگاه ایلام، تأکید کرد با تمام توان از روند توسعه همکاری‌های مشترک حمایت خواهد کرد و برایتحقق این مهم از مدیریت سازمان فنی و حرفه‌ای استان ایلام خواستارم با تمام توان با دانشگاه ایلام همکاری کند.

 

هاشمی افزود: بواسطه تجربه خوبی که دانشگاه ایلام در راه‌اندازی مرکز جوار دانشگاهی دارد و هم اکنون هم مرکز مدیریت و مشاورهشغلی در آن افتتاح می‌گردد، لذا پیشنهاد می‌کنم دانشگاه ایلام بعنوان پایلوت وزارت علوم در این زمینه قرار گیرد و با جدیت دپارتمانتخصصی کاریابی، کارآفرینی و بازاریابی هم در دانشگاه ایلام راه‌اندازی شود، تا در کنار اجرای دیگر برنامه‌هایی که در سطح استانانجام می‌گیرد، استان ایلام به یک بازیگر ملی در سطح ملی در حوزه مهارت‌آموزی تبدیل گردد.

 

وی در ادامه با تأکید بر اینکه مردم استان ایلام باید از فرصت همکاری‌های مرزی با کشور عراق نهایت استفاده را ببرند، از راه‌اندازیدپارتمان مهارت مرزی برای اولین بار در استان ایلام خبر داد و گفت: امیدواریم این موضوع به توسعه بیشتر مهارت‌ها بینجامد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار