کد خبر:۸۵۹۵۴۰
عامری در توئیتی؛

شکایت بروجردی از کریمی قدوسی در قوه قضاییه دوباره بررسی شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در توییتی نسبت به احتمال انتصاب علاءالدین بروجردی به سمت معاونت بین الملل دانشگاه آزاد واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر عامری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در توییتی نسبت به احتمال انتصاب علاءالدین بروجردی به سمت معاونت بین الملل دانشگاه آزاد واکنش نشان داد.

عامری نوشت:
به نظر می‌رسد قبل از این انتصاب، نیاز است که موضوع شکایت بروجردی از کریمی قدوسی مجدد توسط قوه قضاییه مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین سوالاتی درباره حمایت بروجردی از امیرمنصور آریا و نیز یکی از دادگاه‌های کریمی قدوسی اشاره کرد.
///شکایت بروجردی از کریمی قدوسی در قوه قضاییه دوباره بررسی شود

گفتنی است، پیش از این کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه‌ای در خصوص فساد مالی بروجردی و فرزندانش سخنانی گفته بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار