کد خبر:۸۶۱۲۴۸
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کنگاور:

مسئولان کرمانشاه از واگذاری سیلوی کنگاور به قیمتی کمتر از ارزش واقعی‌ جلوگیری کنند

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کنگاور در بیانیه‌ای نوشت: مسئولان کرمانشاه از واگذاری سیلوی کنگاور به یک دهم قیمت واقعی جلوگیری کنند.

//مسئولان از واگذاری سیلوی کنگاور به قیمتی کمتر از ارزش واقعی‌اش جلوگیری کنند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کنگاور در بیانیه‌ای در خصوص نحوه واگذاری ناعادلانه سیلو در این شهرستان نوشت: مسئولین استان و حتی شهرستان باید با پیگیری‌های سریع خود موجب عدم انتقال و واگذاری سیلوی کنگاور به قیمت غیر کارشناسی شده و مبلغی که یک دهم قیمت واقعی این سیلو در شهرستان کنگاور است، شوند.

در این بیانیه آمده است:
کشور ما امروز در شرایط حساسی قرار دارد و فشار‌های حداکثری خارجی و مشکلات داخلی که حاصل عمل نکردن برخی از مسئولین به مطالبات مقام معظم رهبری است.

اقتصاد، معیشت مردم را دچار مشکلات کرده است در شرایطی که تاکید مقام معظم انقلاب بر رسیدگی به معیشت مردم و عدم حیف و میل کردن املاک و اموال دولتی و بیت المال است، انتظار می‌رود مسئولین کشور تبعات تصمیمات خود را به صورت کامل بسنجند و اقدامات خود را در زمان مناسب و به نفع ملت و کشور انجام دهند.

بخش اول مربوط به ابهامات واگذاری سیلوی کنگاور به بخش خصوصی و نحوه قیمت گذاری و کارشناسی غیر عادلانه یکی از نقاط مبهم و تاریک نحوه قیمت گذاری این سیلو است که به چه صورتی انجام گرفته است؟

سیلوی کنگاور یکی از بزرگترین ذخایر گندم در کنگاور است که دارای ساختمان‌هایی از لحاظ اداری و مسکونی می‌باشد که بحث واگذاری آن به قیمت یک دهم قیمت واقعی که دارای اشکالات و ابهامات زیادی از لحاظ کارشناسی قیمت گذاری غیر واقعی آن می‌باشد که این اقدام واگذاری و این قیمت غیر عادلانه و غیر کاشناسی باعث تضییع حقوق مردم کنگاور و به تاراج دادن اموال و املاک بیت المال است که نشان از عدم نظارت دقیق و قاطع مسئولین امر را دارد.

در شهرستانی همچون کنگاور که نیازمند ایجاد اشتغال برای افراد بومی می‌باشد قطعا این واگذاری غیرعادلانه و کارشناسی نشده عذر برتر از گناه می‌باشد. مسئولین استان و حتی شهرستان باید با پیگیری‌های سریع خود موجب عدم انتقال این واگذاری سیلو کنگاور به چنین قیمت غیر کارشناسی شده و مبلغی که یک دهم قیمت واقعی این سیلو در شهرستان کنگاور می‌باشد جلوگیری شود.
 
//
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۰
خدا پدرتونو بیامرزه. حرف حقه. ولی کو یه دلسوز...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار