فاز نخست دانشکده کشاورزي ميناب دهه فجر امسال افتتاح مي شود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبردانشجو» از بندرعباس، احمد نوحه گر شب گذشته در نشست خبري، با اشاره به اينكه فاز نخست دانشکده کشاورزي شهرستان ميناب با دو ميليارد تومان اعتبار، دهه فجر امسال به بهره برداري مي رسد، اظهار داشت: اين دانشکده داراي 14 هزار متر مربع در سه فاز ساخته خواهد شد که در هر کدام از اين فازها نيز واحدها و فعاليت هاي اداري، آموزشي و تحقيقاتي، پژوهشي تعريف شده است.
وي در ادامه افزود: اگر مسئولان محلي بتوانند خوابگاه دانشجويي را در اختيار اين دانشگاه قرار دهند زمينه براي پذيرش دانشجو از مهرماه آينده وجود خواهد داشت.
رئيس دانشگاه هرمزگان اظهارداشت: دولت در راستاي توسعه فضاهاي آموزشي اين دانشگاه کمک کرده و مسئولان محلي اين شهرستان نيز بايد اين دانشگاه را در رسيدن به اهداف آموزشي و تحقيقاتي خود کمک کنند.
نوحه گر بيان داشت: اين دانشگاه اکنون داراي 23 رشته کارشناسي ارشد، 25رشته کارشناسي و 200 عضو هيئت علمي است و 70 نفر عضو هيئت علمي و استاد به مجموعه آموزشي اين دانشگاه افزوده خواهد شد.
وي در پايان از مسئولان محلي در شهرستان ها نيز خواست در جهت کمک به فضاهاي دانشگاهي و فراهم كردن امکانات آموزشي و علمي براي جوانان بومي در هر منطقه، اين دانشگاه را ياري کنند./انتها ي پيام/