کد خبر:۸۶۱۹۷۷

نگهبانی که ۱۰۷ میلیون تومان را به صاحبش برگرداند

نگهبان امانتدار بازار میوه و تره بار فروزش تهران با وجود مشکلات مالی و معیشتی، پس از پیدا کردن کیف پولی حاوی ۲۵۰۰ دلار و یک فقره چک به مبلغ ۵۰ میلیون تومان را به صاحبش برگرداند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، "مجید فدوی" نگهبان امانتدار بازار میوه و تره بار فروزش، با وجود مشکلات مالی و معیشتی، پس از پیدا کردن کیف پولی حاوی ۲۴۰۰ دلار (معادل ۵۵ میلیون تومان) و یک فقره چک به مبلغ ۵۰ میلیون تومان به همراه کارت ملی و سایر مدارک شناسایی یکی از بانوان شهروندی که از این بازار خرید کرده بود، آن را به صاحبش بازگرداند.

نگهبان امانتداری که به مدت ۴ سال در میادین و بازار‌های میوه و تره بار مشغول به کار است حتی حاضر نشد در مقابل بازگرداندن ۱۰۷ میلیون تومان ارز و چک بانکی به صاحبش هیچ‌گونه پاداشی دریافت کند و عنوان کرد این کار را تنها برای جلب رضایت خداوند انجام داده است.

گفتنی است، سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به منظور ترویج اخلاق حسنه در بین کارکنان میادین و بازارها، در نظر دارد تا به شکل ویژه‌ای از این نگهبان قدردانی کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار