آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۲۴۳۴

پیش‎بینی بانک‌های بزرگ آمریکا: اوضاع بدتری در راه است/ رکود اقتصادی هنوز فرا نرسیده

سه بانک بزرگ آمریکا با پیش‎بینی تبعات بدتر اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اعلام کردند که برای جبران کاهش سرمایه خود در صورت عدم بازگشت وام‌های کرونایی ۲۸ میلیارد دلار کنار گذاشته‌اند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از بیزینس تایمز، سه بانک بزرگ آمریکا روز سه شنبه با پیش بینی تبعات بدتر اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اعلام کردند که ۲۸ میلیارد دلار برای جبران کاهش سرمایه خود درصورت‌عدم بازگشت وام‌های کرونایی کنار گذاشته اند.

وام گیرندگان آمریکایی تریلیون‌ها دلار از دولت و بخش خصوصی این کشور وام کم بهره دریافت کرده‌اند، اما برخی از این کمک‌های مالی از بین خواهد رفت و بانک‌ها می‌گویند احتمال افزایش ضرر و زیان وجود دارد.

جیمی دیمون، مدیرعامل بانک جی پی مورگان گفت: درآمد مصرف کنندگان بالا رفته و پس‌انداز و همچنین قیمت خانه افزایش پیدا کرده است. وی در ادامه تأکید که رکود اقتصادی هنوز فرا نرسیده است.

بانک‌های جی پی مورگان و سیتی گروپ روز سه شنبه اعلام کردند که سود سه ماهه دوم آن‌ها به شدت کاهش یافته است. بانک ولز فارگو نیز از ثبت اولین ضرر خود از سال ۲۰۰۸ خبر داد.

بر اساس این گزارش، بانک‌هایی که در کسب و کار‌های بزرگ وال استریت سرمایه‌گذاری کرده اند، توانستند مشکلات وام‌های اعطایی خود را با سود‌های کلانی که در بازار‌های سرمایه بدست آوردند جبران کنند.

برنامه بی‌سابقه دولت آمریکا در زمینه کمک‌های اقتصادی، ارتباط بین بازار‌های مالی و اقتصاد را قطع کرده است، به گونه‌ای که شرایط مالی شرکت‌ها خوب به نظر می‌رسد، اما در صورت انقضای کمک موقت دولت، این روند می‌تواند به سرعت وارونه شود.

براساس داده‌های دولت آمریکا، نرخ بیکاری در ماه ژوئن به ۱۱.۱ درصد رسید در حالی که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول ۵ درصد کاهش یافته است.

بیش از ۱۳ میلیون نفر در سطح جهان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند و از زمان آغاز شیوع این بیماری در اوایل دسامبر، حدود ۵۷۳ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار