آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۰۰۳

ادعای ساخت 300 هزار مسکن کارگری با شرایط نامعلوم

به تازگی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حالی مدعی ساخت 300 هزار مسکن برای کارگران در بازه زمانی سه ساله شده است که این اظهارات با برخی مولفه های موجود در زمینه تامین مسکن و اعتبارات بانکی همخوانی ندارد
ادعای ساخت 300 هزار مسکن کارگری با شرایط نامعلوم

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد میدری، وزیرکار در آخرین اظهارات درباره مسکن کارگران مدعی شده است که ساخت ۳۰۰ هزار مسکن برای کارگران در بازه زمانی ۳ ساله در دستور کار است؛ در گذشته هم بار‌ها مسئولان وقت درباره مسکن کارگران وعده‌هایی داده‌اند، اما خبری از هیچ بسته و امتیازی برای مسکن کارگران نشده است؛ در حالیکه بخش زیادی از درآمد کارگران صرف اجاره بها می‌شود و تا کنون هیچ کدام از وعده‌های مسئولان برای حل مشکل کارگران محقق نشده است.

گفته می شود که وعده وزیرکار برای خانه‌دار شدن «بخشی از کارگران» شاید از نظر تئوری امکان‌پذیر باشد، اما تعیین اینکه چه تعداد از کارگران و با چه اولویتی شامل این طرح خواهند شد اهمیت زیادی دارد که آقای وزیر درمورد آن توضیحاتی ارائه نکرده است و به نظر می‌رسد تاکید او بر کلمه «بخشی از کارگران» به دلیل محدودیت منابع مالی یا احتمالا برای تعدادی محدود از جامعه کارگری است که درمورد آن اطلاعاتی داده نشده است.

ازسویی دیگر، ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در ۳ سال نیازمند امکانات و ظرفیت بالای ساخت و ساز است که تامین زمین مناسب با قیمت ارزان، مصالح ساختمانی با قیمت مناسب و نیروی کار کافی از جمله ملزومات این امر است که درشرایط اقتصادی حال حاضر مهیا کردن آن دور از ذهن به نظر می‌رسد.

موضوع مهم دیگر اینکه ساخت این تعداد واحد مسکونی، نیازمند منابع مالی قابل توجهی است و مشخص نبودن نحوه ارائه تسهیلات بانکی به کارگران است؛ بنابراین اگر قرار باشد این طرح با تسهیلات بانکی و با سود بالا، برای کارگران اجرا شود، عملاً توان بازپرداخت آن برای بسیاری از کارگران وجود ندارد.

وزیر کار درحالی مدعی ساخت ۳۰۰ هزار مسکن برای برخی از کارگران شده است که هنوز مشخص نیست با سایر نهاد‌های مرتبط مانند وزارت راه و شهرسازی و بانک‌ها در این زمینه هماهنگی به عمل آمده است یا خیر؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار