روز قدس نمادي از جنگ نرم جهان اسلام عليه جهان استکبار است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۰۵
بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس:

روز قدس نمادي از جنگ نرم جهان اسلام عليه جهان استکبار است

بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس، با صدور بيانه‌اي ،‌روز قدس را نمادي از جنگ نرم جهان اسلام عليه جهان استکبار دانستند و اعلام كردند: اينک روز قدس از مرز جهان اسلام فراتر رفته و فريادهاي حمايت از آزادي فلسطين و مرگ رژيم اشغالگر ديگر مذهب و نژاد نمي شناسد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، در بيانيه بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس به مناسبت روز جهاني قدس آمده است: به اندازه كافي شعار داده‌ايم، به اندازه كافي شاهد برپايي اجلاس بي‌فايده كشورهاي مسلمان بوده‌ايم، به اندازه كافي اهتمام كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس براي حل مشكلات جهان اسلام را ديده‌ايم.

اين بيانيه مي افزايد: همانها كه تمام فكر و ذكرشان معطوف به ناميدن خليج هميشه فارس به نام مجعول "خليج عربي" هستند و از آن طرف چشم خود را بر روي درياي خون غزه بسته‌اند، از شوراي ضد امنيت سازمان ملل چيزي نمي‌گوييم و نمي‌خواهيم. از سازمان ملل، سازمان ديده بان حقوق بشر چيزي نمي‌گوييم. زيرا به نيك دريافته‌ايم كه نه ما مسلمانان "بشر" هستيم كه حقوقي داشته باشيم و نه اينكه "امنيت" جهان اسلام را به واسطه حق ظالمانه "وتو" مي‌توانيم احساس كنيم.

در بيانيه بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس تصريح شده است: بي شک تنها عامل تداوم جنايات غير انساني رژيم اشغالگر همانا بي تفاوتي سردمداران جهان اسلام مي باشد. تاسف آزادي خواهان جهان از اين است که سران به اصطلاح جهان اسلام چشم و گوش خود را بر جنايات رژيم سفاک بسته اند و تيغ تيز انتقاد خود را به سمت نمادهاي آزادگي و استقلال يعني ايران و حزب الله لبنان نشانه رفته اند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: دست سران عرب خيانتکار حوزه خليج فارس به خون هزاران انسان بيگناه هم کيش و هم مسلک خود آغشته مانده و آنگاه ايران را خطر جهان عرب معرفي مي کنند. از در تسليم و سازش با رژيم سفاک وارد مي شوند و از سويي ديگر مقاومت جهاني را محکوم مي کنند. آيا براي جهان عربي- اسلامي هيچ عاملي خطرناکتر از بي تفاوتي و همراهي برخي سران خود فروخته با جنايتکاران جهاني وجود دارد؟

بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس، اظهار مي دارد‌: آقايان در حالي به ترسيم هلال شيعي به محوريت ايران مي پردازند که دست‌شان به خون برادران اهل تسنن فلسطين آغشته است. طرح مباحث انحرافي همچون فارسي- عربي و شيعه- سني تنها جهت سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدي و ذلت دول عربي مي باشد.

در ادامه اين بيانيه تاكيد شده است: گروه هاي مختلف مبارز فلسطيني و برادران ما در فلسطين و همه مسلمانان جهان اعم از شيعه و سني، عرب و غير عرب بدانند دشمن آنها تفرقه است و بايد هم صدا و يکپارچه وحدت خود را در مقابل رزيم صهيونيستي حفظ کنند و آنها بايد بدانند همانگونه رهبر معظم انقلاب- امام خامنه اي (مدظله العالي) فرمودند: نابودي اسرائيل وعده صدق خداوند است که قطعا اين مهم با وحدت همه مسلمانان جهان به وقوع خواهد پيوست.

بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس، در اين بيانيه يادآور مي شود: اگر روزي تنها شاهد برگزاري روز قدس در ايران بوديم، اينک به لطف گفتمان استکبارستيزانه امام خميني (ره) شاهد برگزاري مراسم روز قدس در دل کشورهاي استعمارگر هستيم. همان‌هايي که ادعاي آزادي خواهشان گوش جهانيان را کر کرده اما تحمل يک سؤال علمي در مورد قضيه هولوکاست را ندارند؛ با منتقدان رژيم اشغالگر با شدت برخورد مي کنند و حتي جرم توهين به مباني صهيونيسم را بالاتر از توهين به مباني مذهبي خود مي دانند.

اين بيانيه تصريح مي کند: روز قدس نمادي از جنگ نرم جهان اسلام بر عليه جهان استکبار مي باشد؛ چرا که اينک روز قدس از مرز جهان اسلام فراتر رفته و فريادهاي حمايت از آزادي فلسطين و مرگ رژيم اشغالگر ديگر مذهب و نژاد نمي شناسد و جبهه مقاومت جهاني تيشه بر ريشه استبداد و استکبار مي زنند.

اين بيانيه مي افزايد: اينک تقابل فرياد با گلوله، تقابل ايمان با خشونت، اينک اسلام محمدي (ص) پرچمدار ديگر اديان الهي در مبحث استکبار ستيزي جهاني شده تا ثابت کند که منشا همه خشونت‌هاي جهاني چيزي نيست جز ليبراليسم جهاني و روز قدس پيام آور آزاديخواهي و انسان دوستي اديان ابراهيمي به سراسر جهان مي باشد.

بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس، در اين بيانيه خاطرنشان مي سازد: بر مبناي همين نقش غير قابل انکار ايران اسلامي در تداوم جريان مقاومت جهاني شاهد عقده گشايي هاي حاميان داخلي استبداد و استکبار بر عليه سياستهاي ضدصهيونيستي نظام اسلامي مي باشيم. اگر سران غرب خواستار توقف حمايت ايران از مقاومت جهاني مي شوند، سرسپردگان داخلي آنها نيز با شعار "نه غزه نه لبنان، جانم فداي ايران" به صحنه آمده اند تا اين بار حاميان استبداد داخلي اعلام وفاداري خود را به نظام ديکتاتورمآب غرب ثابت کنند. پيام اين شعار اين است که ما در همه جا با آزادي و استقلال مخالفيم چه ايران چه لبنان.

اين بيانيه يادآور مي شود: ملت ايران بخوبي نشان داده که در 30 سال اخير به نقش تاثيرگذار خود در هدايت حرکت هاي استکبار ستيز پي برده است. ايران اسلامي اينک پرچمدار گفتمان آزاديخواهي جهاني شده است و حضور ميليوني ملت ايران همواره مشت محکمي بر دهان استبداد داخلي و استعمار خارجي بوده است.

در اين ‌بيانيه تصريح شده است: دانشجويان بسيجي دانشگاه هاي استان فارس، همراه با آحاد ملت ولايتمدار ايران اسلامي، امسال نيز همچون سال‌هاي گذشته با حضور خود يکبار ديگر باعث سانسور اطلاع رساني شبکه هاي غربي مي شوند.

بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس، ‌‌تاکيد كرده است: در حقيقت روز قدس به نماد سانسور و خفقان اطلاع رساني شيکه هاي غربي تبديل شده که داعيه دار آزادي بيان هستند. روزي که باز هم وجدان‌هاي بيدار به جنگ قلب هاي از جنس سنگ رژيم اشغالگر و حاميانش مي روند بي شک حضور ملت ايران و ساير آزاديخواهان جهان فراتر از آن است که در رسانه هاي کوچک شما به تصوير درآيد، اما همين حضور به زعم شما اندک ما خواب را از چشم اربابان شما ربوده است.

اين بيانيه مي افزايد‌: حضور ملت ايران در روز قدس علاوه بر تجديد پيمان با آرمان‌هاي امام راحل و رهبر فرزانه و شجاع انقلاب امام خامنه اي (قدس سره)، زنگ خطر را براي صهيونيست جهاني و صهيونيست صفتان داخلي به صدا در مي آورد که سرنوشت هر دو به هم گره خورده است.

بسيج دانشجويي 90 دانشگاه و مرکز آموزش عالي استان فارس در پايان تاکيد كرده است: برادران فلسطيني، لبناني، عراقي و ساير آزاديخواهان جهان به تاسي از فرمايشات امام راحل بدانيد؛ ملتي که شهادت دارد ذلت ندارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار