کد خبر:۸۶۵۵۹۷

ذبح قربانی عید سعید قربان تنها در کشتارگاه‌ها صورت می‌گیرد

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران از نظارت دقیق پلیس اماکن بر نحوه ذبح دام برای عید سعید قربان خبر داد و گفت: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا بر خلاف سال‌های گذشته هیچ غرفه‌ای برای توزیع گوشت گوسفندی نخواهیم داشت.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ "نادر مرادی" در نشست با رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران اظهار داشت: با توجه به شرایط امسال که با شیوع ویروس کرونا مواجه هستیم اجرای مراسم عید قربان نسبت به سال‌های گذشته متفاوت است.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران تصریح کرد: امسال هیچ غرفه‌ای برای توزیع گوشت گوسفندی دایر نخواهد شد و با بازرسان اتاق اصناف و اتحادیه گوشت گوسفندی تهران، سازمان تعزیرات و اداره کل دامپزشکی استان تهران هماهنگی‌های لازم به عمل آمده که در روز عید قربان در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران هیچ غرفه‌ای دایر نشود.

وی با اشاره به اینکه تمامی کشتار‌ها در کشتارگاه‌های دارای مجوز انجام خواهد گرفت و برای توزیع در اختیار قصابی‌های سطح شهر قرار خواهد گرفت، افزود: شهروندان نذورات و سفارش‌های خود را فقط به قصابی‌ها بدهند.

این مقام انتظامی ابراز داشت: تمامی کشتارگاه‌ها صبح روز عید قربان دام را ذبح کرده و گوشت عاری از هرگونه آلودگی را در قصابی‌ها توزیع می‌کنند.

وی همچنین در خصوص نحوه نظارت بر این ذبح ها، تصریح کرد: با توجه به اینکه تمامی کشتارگاه‌ها تحت نظارت مستقیم بازرسان اداره کل دامپزشکی و اتحادیه مربوط انجام خواهد گرفت، به شهروندان این اطمینان خاطر داده می‌شود که با خیال راحت می‌توانند گوشت مورد نیاز خود را از قصابی‌های سطح شهر تهیه کنند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در این خصوص می‌توانند گ
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار