ماه رمضان، ماه تمرين مبارزه با هواي نفس است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بوشهر، حجت الاسلام ماشاءالله اسماعيلي نيا امروز در كلاس اخلاق سپاه امام صادق(ع) بوشهر با اشاره به اينكه انسان براي سالمسازي جسم خود از بسياري از آشاميدنيها و خوردنيها پرهيز ميكند، اظهار داشت: انسان بايد در عالم معنويت و روحانيت نيز از بسياري از مسائلي كه به روح انسان ضرر ميرساند، پرهيز كند.
وي با بيان اينكه انجام گناه، روح آدمي را مسموم ساخته و بتدريج آن را از بين ميبرد، اظهار داشت: ماه مبارك رمضان فرصت مناسبي براي تزكيه نفس و پرورش روح است؛ چرا كه اين ماه، ماه تمرين مبارزه با هواهاي نفساني است.
امام جمعه موقت بوشهر تصريح كرد: مبارزه اوليه مخالفت با خواستههاي نفس، سخت است؛ چرا كه نفس انسان، آدمي را به انجام گناه و معصيت تحريك و حريص ميكند، اما با گذشت زمان و ممارست به ترك گناه، انجام اين مبارزه آسان خواهد شد.
اسماعيلي نيا در ادامه افزود: در دين مبين اسلام آنچه كه به ما ارزش ميدهد، معرفت و شناخت است، بنابراين اگر اعمال ما با شناخت و معرفت همراه شود، از ارزش والايي برخوردار خواهد بود.
وي در پايان اظهار داشت: خداوند در ماه مبارك رمضان با قرار دادن شبهاي استثنايي و نسيمهاي رحمتي همچون شب قدر اين فرصت را براي بندگان خويش فراهم كرده كه ره صدساله را يك شبه بپيمايند./انتهاي پيام/