کد خبر:۸۶۷۱۸۵

عامل قطعی مکرر برق در تهران دستگیر شد

با تلاش بازرسان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، عامل قطعی‌های مکرر برق در پایتخت، دستگیر و بیش از ۲ تن کابل برق کشف و ضبط شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت نیرو، مهدی رضایی، مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان اینکه خاموشی‌های ناخواسته باعث رنجش خاطر شهروندان شده است، به تشریح علل برخی از قطعی‌های برق پایتخت پرداخت و گفت: یکی از مهم‌ترین علت‌های قطعی برق، سرقت کابل‌ها توسط برخی از افراد بوده است که متأسفانه این موضوع مشکلات فراوانی برای شهروندان به وجود آورده است.

وی با بیان اینکه سرقت کابل‌های شبکه برق باعث فشار به شبکه توزیع و منجر به افزایش مصرف برق می‌شود، خاطرنشان کرد: سودجویی سارقان باعث سلب آرامش شهروندان شده به طوری که حتی جان آن‌ها ممکن است به خطر بیافتد.

مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ تاکید کرد: بازرسان این شرکت با قاطعیت با سودجویان و افرادی که اقدام به سرقت کابل‌های برق می‌کنند، برخورد قانونی و پرونده آن‌ها را برای مجازات به مراجع قضائی ارجاع خواهد داد.

در همین زمینه نیز سرهنگ عباس مرادی، سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت، گفت: در روز‌های اخیر ده‌ها دستگاه تابلوی برق و ۲ تن کابل برق شهری از یک باند کشف شد که این افراد سودجو یکی از اصلی‌ترین عوامل قطعی برق در غرب تهران بودند.

وی با اشاره به اینکه عامل اصلی این باند روانه زندان شده است، خاطرنشان کرد: این افراد پس از برش و سرقت کابل‌های برق، با استفاده از دستگاه پوست کن اقدام به خارج کردن محتوای کابل‌ها کرده و آن‌ها را با قیمت ارزان‌تر به افراد دیگر می‌فروخته‌اند. هم چنین عامل اصلی این باند روانه زندان شده و سایر افراد نیز در یک عملیات پلیسی شناسایی و دستگیر شدند.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری در خصوص خطرات این قبیل سرقت‌ها اظهار کرد: مواردی نیز در گذشته داشته‌ایم که سارق در حین سرقت کابل برق دچار برق گرفتگی شده و جان خود را از دست داده است، به طوری که این افراد علاوه بر به خطر انداختن جان خود، سلامت و اموال مردم ساکن آن مناطق را نیز به خطر می‌انداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار