استاندار گلستان: حزب الله براي هميشه به افسانه شكست ناپذيري اسرائيل خط بطلان كشيد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، مهندس جواد قناعت، استاندار گلستان در جمع باشكوه مردم روزه دار استان در راهپيمايي روز جهاني قدس، روز قدس را روز ميثاق با آرمانهاي امام راحل و خون شهدا و بيعت مجدد با رهبري دانست و گفت: روز قدس، روز دفاع از ملت مظلوم فلسطين و نفرت و انزجار از مثلث شوم آمريكا، انگليس و اسرائيل است.
وي بزرگترين مصيبت تاريخ معاصر را اشغال قدس شريف و فلسطين خواند و به بررسي اهداف اسرائيل از اشغال سرزمين حاصلخيز فلسطين پرداخت.
استاندار گلستان انتقال يهوديان از كشورهاي اروپايي به سرزمين اسلامي، جلوگيري از تاسيس حكومتهاي قدرتمند مسلمان در خاورميانه و تسلط بر منابع انرژي خاورميانه را از مهمترين اهداف اسرائيل غاصب از اشغال قدس و فلسطين بيان كرد.
قناعت اظهار داشت: راهپيمايي امسال را به گونهاي آغاز كرديم كه آزادي قدس شريف تبديل به آرمان اصلي ملتهاي مسلمان در جهان شده است؛ چرا كه قبل از پيروزي انقلاب شكوهمند ايران آزادي قدس و نابودي صهيونيسيم درحد خواسته مطرح بود اما پس از پيروزي انقلاب اين خواسته به آرماني براي ملتهاي مسلمان تبديل شد.
وي افزود: براي رسيدن به اين آرمان نياز به يك جرقه داريم كه اين جرقه توسط حزب الله لبنان زده شد و به افسانه شكست ناپذيري اسرائيل خط بطلان كشيد و هر چيزي كه رنگ و بوي آرماني پيدا كند به نقطه پايان دست مي يابد كه همان نابودي اسرائيل است.
استاندار گلستان كانون اصلي اين بيداري اسلامي و هدايت افكار عمومي به سمت حقانيت مردم مظلوم فلسطين و آشكار شدن ماهيت پليد اسرائيل را ايران اسلامي و به دست پربركت امام راحل دانست./انتهاي پيام/