مذاکره با رژيمي خشن تر از فاشيسم معنا ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۸۲۲
بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور گلپايگان:

مذاکره با رژيمي خشن تر از فاشيسم معنا ندارد

بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور گلپايگان ضمن قدرداني از حضور حماسه ساز مردم در راهپيمايي روز قدس اعلام کرد: مذاکره با رژيمي که بارها چهره خشن تر از فاشيسم از خود نمايان ساخته، معنا ندارد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اصفهان، بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور گلپايگان در پيامي ضمن تقدير از حضور گسترده مردم در روز جهاني قدس، با تأکيد بر اينکه بايد اعزام کاروان هاي دريايي آزادي به غزه جهت بيداري وجدان عمومي مردم دنيا ادامه يابد، تصريح کرد: طرح سازش با گروه هاي فلسطيني و صلح خاورميانه، فرافکني و فرار به جلوي اين سفاکان در برابر اعتراض جهانيان بوده و پوششي جهت مسئله حذف فلسطين و يهودي سازي قدس است.

اين پيام در بخش ديگر با اشاره به فتاواي مراجع عظام تقليد مبني بر تحريم خريد و فروش کالاهايي که موجب سودرساني يه اين دولت جعلي شده، از شيوع حضور اين کالاها در کشور انتقاد و آن را گامي در جهت استحکام پايه هاي اقتصادي صهيونيسم قلمداد کرده است.

بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور گلپايگان در پايان از ملت ايران خواست تا با اين کار تکه اي ديگر از پازل نابودي قريب الوقوع اسرائيل را فراهم آورند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار