کد خبر:۸۶۸۵۸۹

معاون وزیر صمت: روزانه ۱۱ میلیون ماسک در کشور تولید می‌شود

معاون وزیر صمت گفت: پارچه مورد نیاز واحد‌های پروانه‌دار برای تولید ماسک تأمین می‌شود و به آن‌ها سهمیه می‌دهیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس تابش عصر امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار گیلان با اشاره به تعامل جهاد کشاورزی و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان برای نظارت بر توزیع نهاده‌های دامی اظهار داشت: با همکاری مسئولان مربوطه از این پس نحوه مصرف و توزیع نهاده‌های دامی رصد می‌شود و روی این موضوع نظارت می‌کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه میزان مرغ تولیدی در گیلان بیش از نیاز استان است و مازاد آن در سایر استان‌ها توزیع می‌شود بیان کرد: طبق آمار‌های موجود روزانه بیش از ۴۵۰ تن مرغ در استان گیلان تولید می‌شود که ۲۰۰ تن آن در سایر استان‌ها توزیع شده و مابقی برای مصرف استان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه در کشور ۱۱ میلیون ماسک تولید می‌شود تصریح کرد: ۶ میلیون ماسک برای مصارف صنعتی است و آمادگی داریم که پارچه مورد نیاز جهت تهیه ماسک برای واحد‌های دارای پروانه را تامین کنیم و به آن‌ها سهمیه بدهیم.

تابش با تاکید بر اینکه مسئولان استان ظرفیت خالی کارخانجات ماسک گیلان برای تامین پارچه ماسک را اعلام کنند خاطرنشان کرد: همه فعالان اقتصادی موظف هستند که از سامانه شناسه کالا برای ثبت کالا و تولیدات خود استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از برخورد با شرکت‌های متخلف تولید کننده شکر برای تخصیص سهمیه در نظر گرفته شده به گیلان خبر داد و افزود: سهمیه تخصیصی شکر به گیلان ۳۸۱ تن است که تنها ۴۰ درصد آن جذب شده است لذا اگر استان‌های مبدا همکاری لازم را نداشته باشند با متخلفان برخورد می‌کنیم.

وی تامین و جذب سهمیه‌های تخصیصی را عامل متعادل شدن نرخ‌ها در استان گیلان عنوان کرد و ابراز داشت: امسال بیش از ۱۳۸ هزار تن نهاده بین مرغداران گیلان توزیع شد و اگر باز هم نیاز باشد این میزان را افزایش می‌دهیم تا نیاز مردم استان گیلان رفع شود.

 وضعیت تامین نهاده‌های دامی و مرغ استان، ذخایر استراتژیک کالا‌های اساسی، تامین و توزیع کالا‌های اساسی از جمله مواردی بودند که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار