طرح «ضيافت انديشه» ثابت كرد دشمنان در جنگ نرم شكست خورده اند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، علي چراغيان شب گذشته در اختتاميه طرح ضيافت انديشه دانشگاه هاي استان لرستان كه در سالن شهيد مرتضي آويني اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي خرم آباد برگزار شد، انقلاب اسلامي را منشا تحول و پويايي بويژه در دانشگاه ها دانست و تصريح كرد: امروز جوانان ما با اتكا به دو بال علم و ايمان مسير تعالي و شكوفايي ايران اسلامي را طي مي كنند.
وي با بيان اينكه پس از گذشت 30 سال از عمر انقلاب كمتر كسي تصور مي كرد كه انقلاب اسلامي بتواند اين چنين تحولاتي را در ايران ايجاد كند، افزود: انقلاب اسلامي با تكيه بر مباني انديشه هاي 14 قرن پيش كه مبتني بر وحي الهي و انديشه هاي انبيا بود در زمان ايسم هاي بشرساز مطرح شد و امروز شاهديم كه پس از 30 سال انقلاب اسلامي، پويا مسير خود را طي مي كند اما سوسياليسم دچار فروپاشي شده و ليبراليسم نيز رو به افول است.
حجت الاسلام طاهري، مسئول برگزاري طرح ضيافت انديشه در دانشگاه هاي استان لرستان در اين مراسم به اجراي موفق اين طرح در استان اشاره كرد و گفت: طرح ضيافت انديشه اردوي معنوي بزرگي بود كه براي نخستين بار با حضور 1600 دانشجو در استان برگزار شد.
وي به تشريح عملكرد طرح ضيافت انديشه پرداخت و اظهار داشت: در اين طرح 10 كرسي آزاد انديشي، 20 جلسه گفت و گوي آزاد، 50 جلسه حلقه هاي معرفت و 30 جلسه نقد فيلم با مشاركت دانشجويان برگزار شد.
طاهري افزود: ساخت 80 وبلاگ و اجراي برنامه هاي فرهنگي متنوع از ديگر فعاليت هاي صورت گرفته در طرح ضيافت انديشه در لرستان بوده است.
لازم به ذكر است، در اين طرح كه با حضور رحماني، نماينده مردم اليگودرز در مجلس شوراي اسلامي، وفايي مقدم، فرماندار اليگودرز، روساي دانشگاه هاي استان و جمعي از دانشجويان شركت در طرح ضيافت انديشه برگزار شد 48 نفر از دانشجويان كه بيشترين امتيازات را در برنامه هاي فرهنگي اين طرح كسب كرده بودند به قيد قرعه به حج عمره و سفر عتبات عاليات مشرف خواهند شد.
همچنين از دانشجويان برتر مسابقات فرهنگي ورزشي با اهداء جوائز تجليل به عمل آمد./انتهاي پيام/