کد خبر:۸۷۱۹۸۲
حسینیه دانشجو | بازنشر مداحی خاطره انگیز؛

«آه از آن ساعتی...» نوای حزن‌آلود پیرغلام دهه 60 در محضر امام(ره)

یکی از مهمترین ویژگی‌های مداحی‌های زنده‌یاد حجت‌الاسلام کوثری، شعرهای ناب و تاثیرگذاری بود که این پیرغلام اهل بیت(ع) از آن بهره می‌برد که آن زمان هر مستمعی را تحت تاثیر قرار می‌داد.

 
 
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزازی دانشجو، همزمان با ایام دهه نخست محرم برخی مداحی‌های خاطره انگیز به شکل متفاوتی بازنشر شده است که در نخستین بخش آن به نوحه قدیمی «آه از آن ساعتی» پرداخته شده است.
این نوحه که در سال های 1365 و 1368 توسط مرحوم حجت الاسلام محمد کوثری بارها  در محضر حضرت امام خمینی(ع) مدیحه سرایی شده است از مداحی های خاطره انگیر دهه 60 محسوب می شود.
 
 
زنده یاد حجت الاسلام محمد کوثری از مداحان محبوب حضرت  امام (ره) در دهه 60 به حساب می آمد که با صدای حزن آلود و لحن خاص مداحی اش، اشک امام خمینی(ره) با آن عجین شده بود.
 
«آه از آن ساعتی...» نوای حزن‌آلود پیرغلام دهه 60 در محضر امام(ره)
 
یکی از مهم ترین ویژگی های مداحی های زنده یاد حجت الاسلام کوثری، شعرهای ناب و تاثیرگذاری بود که این پیرغلام اهل بیت(ع) از آن بهره می برد که آن زمان هر مستمعی را تحت تاثیر قرار می داد، شعرهای پرمعنایی که متاسفانه چند سالی است با ورود سبک های جدید مداحی به شدت تنزل پیدا کرده است که مجال پرداختن به این موضوع در این خبر نمیگنجد.
گفتنی است، سید محمد کوثری در سال 1307 در شهر قم متولد شد. پدرش از وعاظ سرشناس قم بود و امام (ره) نیز احترام ویژه‌ای برای او قائل بود. سید محمد از نوجوانی مُهر نوکری امام حسین(ع) را بر سینه چسباند. در عنفوان نوجوانی به حوزه رفت و راه طلبگی را پیش گرفت، امّا روضه‌خوانی و مرثیه‌سرایی امام حسین(ع) را هرگز رها نکرد و مداحی را برای خود یک اصل قرار داد.

به روایتی، ایشان در دروس حوزوی به مدارج بالایی رسید و برخلاف تصوری که عموم از چهره روضه‌خوان پیشکسوت دارند، او از محضر بسیاری از علمای بزرگ تشیع، همچون آیت‌الله ملا علی کنی، آیت الله بروجردی، آیت الله سید محسن حکیم، آیت الله خویی، آیت الله مرعشی نجفی، حضرت امام خمینی(ره) و حتی مقام معظم رهبری بهره‌مند شد، در پایان کلیپ بازنشر این مداحی را تماشا کنید.

کد ویدیو
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار