
با ارسال پیامهایی صورت گرفت
درخواست دانشجویان گیلان از نمایندگان مجلس برای اقدام متناسب جمهوری اسلامی در اجرای برجام
دانشجویان گیلان طی پیامهای جداگانهای به نمایندگان مجلس، خواستار اقدام متناسب و متقابل جمهوری اسلامی در صورت فعالسازی مکانیسم ماشه شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان گیلان طی پیامهای جداگانهای به نمایندگان مجلس خواستار اقدام متناسب و متقابل جمهوری اسلامی در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه شدند.
برهمین اساس فعالین دانشجویی و دغدغهمندان سراسر استان، در ساعت ۲۲ دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹ با ارسال پیام به نمایندگان مجلس خواسته خود را مطرح کردند.
این دانشجویان با ارسال پیامک از نمایندگان حوزههای مختلف انتخابیه استان گیلان در مجلس شورای اسلامی خواستند با توجه به نقش نظارتی و شان نمایندگی ملت، فورا و در کمال دقت و مصلحت پیگیر مطالبه بحق جریان دانشجویی در راستای عمل به قانون «اقدام متناسب و متقابل جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام» بصورت پیش دستانه در صورت فعالسازی مکانیسم ماشه بوده و گامهای عملی و موثر در کمیسیون امنیت ملی و صحن علنی را برنامهریزی کنند.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.