آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۷۴۳
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی:

دانشگاهیان خراسان شمالی به کمک توسعه استان بیایند

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی گفت: ارائه مدل‌های توسعه در منطقه، ارائه طرح‌های جامع در شهر‌ها و بررسی آسیب‌های اجتماعی از مهم‌ترین مواردی است که دانشجویان و اساتید استان می‌توانند در آن اثرگذار بوده و به بهبود شرایط کمک کنند.
حسین اکبری

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد برادران، معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی در کمیسیون دانشجویی خراسان شمالی گفت: هم اینک در دانشگاه‌های استان ۳۵ هزار دانشجو و ۷۰۰ نفر عضو هیات علمی داریم که چنین مجموعه‌ای یک سرمایه بسیار غنی محسوب می‌شود و در صورت مشاوره دادن به مدیریت عالی استان، می‌تواند در توسعه همه جانبه منطقه نقش آفرینی کند.

 

برادران ظرفیت اساتید و هیات‌های علمی را در توسعه بسیار موثر خواند و خاطرنشان کرد: ارائه مدل‌های توسعه در منطقه، ارائه طرح‌های جامع در شهر‌ها و بررسی آسیب‌های اجتماعی از مهم‌ترین مواردی است که دانشجویان و اساتید می‌توانند در آن اثرگذار بوده و به بهبود شرایط کمک کنند.

 

رئیس کمیسیون دانشجویی استان نقش آموزش عالی و دانشگاه‌ها را ویژه دانست و گفت: پیشران توسعه در هر جامعه، وجود نیروی انسانی است و این نیروی انسانی متخصص و ماهر در مراکز آموزش عالی با ویژگی‌های مورد انتظار نظام، تربیت می‌شود.

 

وی افزود: مراکز آموزش عالی می‌توانند در جهت عمران، توسعه و آبادانی منطقه تلاش کنند، زیرا ما اعتقاد داریم هر چه دیوار بین دانشگاه و جامعه کوتاه‌تر باشد به توسعه منطقه کمک بیشتری شده است.

 

برادران بیان داشت: وظیفه مراکز آموزشی تنها پرداختن صرف به مباحث آموزشی نیست، بلکه داشتن ارتباط با جامعه نیز جزو وظایف انها است و این مهم از طریق گفتمان سازی و درک متقابل بین صنعت، معدن، تجارت و کشاورزی میسر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار