افزايش 5 رشته تحصيلي جديد در دانشگاه گلستان
مظاهري، معاون آموزشي دانشگاه گلستان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در گرگان، با اشاره به افزايش پنج رشته تحصيلي جديد در دانشگاه جامع گلستان گفت: در سال تحصيلي جديد در مقطع كارشناسي سه رشته معماري، عمران و صنايع پليمر و در مقطع كارشناسي ارشد دو رشته فيزيك و زيست با گرايش بيوشيمي به رشتههاي اين دانشگاه اضافه شده است.
وي افزود: در حال حاضر 1200 دانشجو در مقاطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد در سه دانشكده علوم پايه، علوم انساني و فني مهندسي اين دانشگاه مشغول به تحصيل هستند.
مظاهري به رشتههاي موجود در اين دانشكدهها نيز اشاره كرد و گفت: دانشكده علوم پايه شامل رشته هاي گروه رياضي، آمار، كامپيوتر، زمين شناسي، زيست و فيزيك است.
معاون آموزشي دانشگاه گلستان گفت: دانشكده علوم انساني نيز داراي رشته هاي جغرافيا با گرايشهاي انساني و ژئومورفولوژي در مقطع كارشناسي و برنامه ريزي شهري در مقطع كارشناسي ارشد، علوم ارتباطات، علوم اجتماعي، زبان و ادبيات انگليسي، زبان و ادبيات فارسي و علوم سياسي است؛ همچنين دانشكده فني مهندسي در رشته هاي كامپيوتر، عمران، نقشه برداري، برق، پليمر و معماري فعاليت مي كند./انتهاي پيام/