برخورد با آموزشگاه هاي غير مجاز در بهبهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۸۰۴

برخورد با آموزشگاه هاي غير مجاز در بهبهان

سرپرست مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان بهبهان از برخورد با آموزش ها و آموزشگاه هاي غير مجاز در بهبهان خبر داد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبردانشجو»، فرشين پودنچي در نشستي ‌با حضور معاون سياسي اجتماعي فرمانداري بهبهان و رئيس اداره اماكن و انجمن هاي صنفي آموزشگاه ها برگزار شد، با اعلام اين مطلب گفت:‌ درخصوص چگونگي بررسي و رسيدگي به آموزشهاي آموزشگاه هاي غير مجاز بحث و تبادل نظر شد و مقرر گرديد محلها شناسايي و پس از اقدام قانوني در صورت عدم گرفتن مجوز از طريق اداره اماكن پلمپ شوند.

وي با اشاره به آموزش معتادان در حال بهبود، افزود: با همكاري اداره زندان شهرستان بهبهان تعداد 17نفر معتاد از معتادان در حال بهبود از آموزشهاي فني و حرفه اي برخوردار شدند و پس از گذراندن دوره و برگزاري آزمون موفق به كسب گواهينامه در رشته معرق كاري شدند.

سرپرست مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان بهبهان گفت: در پي برگزاري و آموزش سيم باني (كارگر شبكه هوايي) خاص كاركنان نيروهاي پيمانكار برق با همكاري اداره برق شهرستان بهبهان كه بيش از 20 نفر كارآموز اين رشته با آشنايي موارد نصب مقره، سيم كشي هوايي، بالا رفتن از پايه هاي چوبي و سيماني، آشنايي با شبكه هاي فشار قوي و ضعيف و ساير موارد ايمني آشنا شدند، تعداد 10 نفر از اين كارگران مهارت ديده جذب بازار كار اداره برق و پيمانكاران اداره برق، كنتور و ... شدند؛ در ضمن دوره جديد اين رشته در حال برگزاري است.

پودنچي از برگزاري همايش آموزش هاي مهارتهاي زندگي ويژه كارآموزان خواهر مركز روستاييان اين شهرستان خبر داد و گفت: با همكاري ناحيه مقاومت بسيج شهرستان بهبهان و معاونت سياسي اجتماعي فرمانداري در مركز آموزش فني و حرفه اي بهبهان همايش آموزش هاي مهارتهاي زندگي انجام شد كه با استقبال خوب و گسترده كارآموزان مواجه شد و پس از آن كارآموزان از پژوهش سراي خوارزمي بازديد كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار