همراهان قطار ولايت به فلاح و رستگاري مي رسند
به گزارش گروه اجتماعي « شبکه خبر دانشجو»، آيت الله ايماني در جمع اصحاب مسجد ابالفضل شهرک جانبازان شيراز اظهار داشت: زير بناي تفکر اسلامي در اين است که تمام اعمال و افعال انسان مستند به اراده و نيت اوست، اسلام به ظاهر عمل منهاي پشتوانه فکري صحيح ندارد.
وي با بيان اينکه پشتوانه فکري اسلام تولي و تبري است، تصريح کرد: تولي و تبري يعني انسان بتواند خود را با سلسله مراتبي به خداي متعال متصل کند و از شيطان دور شود و نماد تولي و تبري اهل بيت (ع) در دوران غيبت ره پويان مسير اهل بيت (ع) هستند.
نماينده ولي فقيه در فارس با اشاره به اينکه تمام عبادات ما بايد به ولايت پيوند داشته باشد تا اعتبار پيدا کند، تاکيد کرد: ارزش و اعتبار مسجد به ولي امر مسلمين و ارتباط او با ولايت است، شهادت، جانبازي، نماز، خمس، روزه، زکات، جهاد و هر کار خيري اعتبارشان به ارتباط با امامت و ولايت است.
ايماني با بيان اينکه انسان اگر در اين وادي حرکت کرد در مسير هدايت قرار مي گيرد، گفت: همراهان قطار ولايت به فلاح و رستگاري مي رسند.
وي با اشاره به اينکه چه کسي بايد پاسخگوي مسائل امروز ما باشد؟ تصريح کرد: آيا جز ولي فقيه زمان و ولي امر مسلمين جهان کس ديگري مي تواند پاسخگوي سوالات ما باشد؟
امام جمعه شيراز بيان داشت: اهل بيت راهي براي رسيدن به خدا و راه رسيدن به اهل بيت همان ولايت فقيه است.
ايماني ابراز اميدواري کرد تا همگان با بصيرت کامل بتوانند مسير حق را از مسير هاي ناحق و باطل بشناسند.
وي گفت: دشمنان ما هر روز درصدد توطئه عليه نظام ما هستند؛ ما بايد با هوشياري درصدد حذف اين توطئه برآئيم./انتهاي پيام/