همت و كار مضاعف و هزينه كردن خود براي نظام اسلامي يك اصل توسعه است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بوشهر، آيت الله صفايي بوشهري ديروز در همايشي كه مديران ارشد، ائمه جمعه و جماعات، نخبگان و چهره هاي برجسته سياسي، اجتماعي و فرهنگي استان حضور داشتند، با اشاره به اينكه توسعه و پيشرفت همه جانبه، پايدار و ديني هدف مقدس نظام اسلامي است، گفت: اين توسعه و پيشرفت نيازمند زير ساخت هاي عظيمي كه در فضاهاي تئوريك توسعه خواهان خودكفايي علمي و شكست حصر دانش و فناوري بويژه در علوم استراتژيك و رسيدن به مرز نظريه پردازي و توليد علم و مرجعيت علمي است.
وي با بيان اين كه جهان استكبار بزرگترين محاصره علمي را نسبت به ايران اسلامي اعمال داشته است، افزود: آنان به دنبال آن هستند كه دانش هاي استراتژيك بويژه علوم هسته اي بومي سازي نشود.
نماينده ولي فقيه در استان بوشهر به بررسي ديدگاه مقام معظم رهبري در عرصه مديريت توسعه علمي پرداخت و خاطرنشان كرد: مديريت ما بايد مرتب ارتقاي سطح يابد و بر بام مديريت جهان مستقر شود و نظارت كار آمد جهت تصحيح ضعف ها، تكميل كمبودها و تقويت قوت ها سامان يافته و با توليد پروژه هاي فوق، روزي تمامي مراكز توسعه و پيشرفت بين المللي تحت تاثير فضاي توسعه و پيشرفت ايران اسلامي شود.
صفايي بوشهري با اشاره به اين كه در زمان قبل از انقلاب كشور ما را عقب نگه داشته و تحميل فرهنگي كردند كه ايران نمي تواند به اين فناوري ها دست يابد، اظهار داشت: همه مردم و مسئولان بايد با همت و كارمضاعف عقب افتادگي تحميلي را جبران كنند.
امام جمعه بوشهر در ادامه افزود: همت مضاعف و كارمضاعف و هزينه كردن خود براي نظام اسلامي يك اصل توسعه است و استان بوشهر گنج توسعه و پيشرفت است چرا كه داراي ظرفيت ها و قابليت هاي رشد و توسعه همه جانبه ديني به عنوان نماد كلان توسعه نظام اسلامي در فضاي بين المللي است.
وي در حوزه وحدت افزود: اسلام يك دين وحدت زاست و در قرآن به وحدت امر و از تفرقه نهي شده است بنابر اين در جبهه دين ستيزي هرچه قدر به وحدت بيفزاييم و استحكام ببخشيم، استراتژي نرم دشمن را ناكارآمد ساخته ايم.
صفايي بوشهري در پايان بر وحدت بر مبناي ولايت تاكيد كرد و استان بوشهر را استان وحدت در سايه ولايت عنوان كرد.
لازم به ذكر است، اين همايش از سوي سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در حسينيه ثارالله بوشهر برگزار شد./انتهاي پيام/