آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۲۵۳۴
در نشست با اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد؛

جهان‌بین: وام‌های دانشجویی افزایش می‌یابد / همکاری برای ساخت استودیو فعالیت‌های مجازی در دانشگاه آزاد یزد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد گفت: اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد با معاون فرهنگی دانشجویی و مدیر کل فرهنگی اجتماعی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد دیدار کرده و به بیان مشکلات دانشجویان پرداختند.

علی فتاحی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: نشست اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد با دکتر جهان بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد مرکز و دکتر بکایی، مدیر کل فرهنگی اجتماعی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برگزار شد.

علی فتاحی ادامه داد: این جلسه که به منظور بیان مشکلات و معضلات دانشگاه توسط بسیج دانشجویی برگزار شد با بیان انتقادات نسبت به مرکز گرایی دانشگاه در برگزاری مراسم‌های فرهنگی و عدم توجه به دانشکده‌ها در مسائل فرهنگی آغاز گردید.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد افزود: پس از آن با بیان لزوم تجهیز پایگاه‌های بسیج دانشگاه و همچنین عدم وجود امکانات و زیر ساخت کافی برای فعالیت‌های مجازی در دانشگاه، دکتر جهان بین قول همکاری برای ساخت استودیویی برای فعالیت‌های مجازی را داد‌ند.

وی بیان کرد: در ادامه نسبت به افزایش ۲ برابری شهریه خوابگاه برای دانشجویان غیر بومی و همچنین عدم وجود امکانات ورزشی در خوابگاه، دکتر طباطبایی قول همراهی با دانشجویان درباره شهریه و ساخت فضای ورزشی را دادند. در پایان نیز دکتر جهان بین در اعتراض نسبت به افزایش ۲۲ درصدی شهریه‌های دانشجویان، قول تقویت وام‌های دانشجویی دادند.
 
برگزاری نشست دانشجویان بسیجی یزد با مسئولین دانشگاه آزاد / وعده تقویت وام‌های دانشجویی داده شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار