
به همت بسیج دانشجویی؛
جهادگران دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه اقدام به توزیع غذای گرم بین محرومان کردند
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه به منظور حمایت از نیازمندان اقدام به طبخ و توزیع غذای گرم بین حاشیهنشینان کرمانشاهی کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه اخیرا اقدام به طبخ و توزیع غذای گرم در مناطق محروم و حاشیهای شهر کرمانشاه کرده است.
این اقدام در قالب برپایی موکب شهدای تربیت معلم انجام شده و به واسطه آن، ۲۵۰۰ پرس غذای گرم از سوی جهادگران بسیجی این دانشگاه طبخ و در مناطق محروم و حاشیه نشین کرمانشاه توزیع شد.

علاوه بر آن، گوشت خام نیز همراه این پرسهای غذای گرم بین محرومان توزیع شد و این اقدامات در جهت حمایت از نیازمندان کرمانشاهی صورت گرفت.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.