آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۳۲۳۵
رئیس صندوق بین‌المللی پول:

همکاری در ساخت واکسن کرونا ۹ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک می‌کند

کریستالینا جورجیووا شب گذشته اعلام کرد: همکاری بین‌المللی در تولید واکسن کرونا می‌تواند به بهبود اوضاع اقتصادی در جهان سرعت بخشیده و تا سال ۲۰۲۵، ۹ هزار میلیارد دلار به درآمد جهان اضافه کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، رئیس صندوق بین‌المللی پول، شب گذشته طی سخنانی اعلام کرد: تقویت همکاری بین‌المللی برای تولید واکسن کرونا می‌تواند به روند بهبود اوضاع اقتصاد بین‌الملل کمک کرده و ۹ هزار میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۵ به درآمد جهان اضافه کند.

وی از آمریکا و چین هم خواست تا به اجرای بسته‌های محرک اقتصادی ادامه داده چرا که این بسته‌ها می‌تواند به بهبود اوضاع در جهان کمک کند.

جورجیووا بر لزوم ساخت واکسن و توزیع متناسب آن در سراسر جهان، هم در کشور‌های در حال توسعه و هم در کشور‌های ثروتمند، تأکید کرد و این اقدام را در راستای افزایش مسافرت‌ها، سرمایه‌گذاری و تجارت بین‌الملل دانست.

وی گفت:‌اگر ما روند سریع بهبود اوضاع در همه جا را داشته باشیم بهبود سریع‌تر اوضاع در جهان را خواهیم داشت.

وی تأکید کرد: با این ۹ هزار میلیارد دلار افزایش درآمد جهان تا سال ۲۰۲۵ می‌توان امیدوار بود که شکاف درآمدی بین کشور‌های ثروتمند و فقیر کاهش یابد.

کمیته بین‌المللی مالی و پولی صندوق بین‌المللی پول که جورجیووا در جمع آن‌ها سخن می‌گفت طی بیانیه‌ای اعلام کرد: دسترسی متعادل با قیمت مناسب به دارو یا واکسن کرونا در سراسر جهان یکی از اصلی‌ترین عوامل برای جلوگیری از وارد شدن خسارت بلندمدت به اقتصاد جهانی است.

جورجیووا همچنین گفت: شکی نیست که کنگره و کاخ سفید در آمریکا در نهایت روی اجرای یک بسته کمک اقتصادی جدید توافق خواهند کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار