مراسم دانشجويي مسيح در آيينه قرآن و اسلام در اروميه برگزار مي شود
امين رستم زاده در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در اروميه، اظهارداشت: قرائت سوره مريم، تفسير سوره مريم و بررسي ديدگاه اسلام و قرآن در خصوص مسيحيت، ارج نهادن و تکريم اديان و کتب آسماني ديگر از ديدگاه مسلمانان و قرآن از جمله اهداف اين همايش دانشجويي است.
وي افزود: در اين مراسم نماينده دانشجويان و نيز کشيش اصلاني، کشيش کليساي عاشوري کلداني کاتوليک و جوادي، يکي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه در اين خصوص سخنراني خواهند کرد.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجانغربي با اشاره به هدف اين هتک حرمت خاطرنشان کرد: ايجاد شکاف و اختلال ميان پيروان اديان الهي از جمله اهداف اين جسارت است.
رستم زاده افزود: ادبيات و زبان منطق اسلام و تفکر نوراني قرآن مسير صعود و تعالي را به آدميت ميبخشد و هرگونه رفتار و جسارت به اين تلالو کمال، نشان از بيخردي، ناداني، بي معرفتي و دست هاي پشت پرده توطئه و تفرقه در ميان است.
وي اظهار داشت: کساني که امروز به قرآن توهين ميکنند دشمنان حقيقي آزادي و آزادگي هستند و آنان با آتش کينه، بغض و توحش و حاضر در عصر حجر بسر ميبرند.
معاون فرهنگي جهاددانشگاهي آذربايجانغربي کتاب مقدس قرآن را حقيقتي فراگير در جوهره وجود تک تک انسان ها ذکر کرد که عطوفت، رئوفت، همزيستي متعالي درک متقابل، مهرباني و آزادي و آزادگي از بديهي ترين آموزه ها و معارف آن است.
رستم زاده گفت: در دين مبين اسلام و فرآمين آن تمامي اديان الهي در نزد مسلمانان محترم و حتي از توهين به ارزش هاي آنان نهي شده اند و قطعا ادراک بشريت نسبت به حقيقت قرآن و اسلام روز به روز بيشتر شده، و اينچنين گستاخيهايي نشات گرفته از بازيچه شدن و سوء استفاده از نام اديان الهي است.
وي خاطر نشان كرد: خاموش کردن آفتاب تابان تلاش براي هست کردن عدم است که خود نشات گرفته از جهل از نوع بديهي و ابتدايي آن است که قطعا با اينچنين جسارت هايي خدشه اي به قرآن وارد نخواهد شد.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي اظهار داشت: اين مراسم دانشجويي صرفا نمودي از تکريم اديان الهي از ديدگاه قرآن کريم بود و براي تبلور تجلي اخلاق متعالي اسلامي و قرآن در بين دانشجويان و دانشگاهيان است./انتهاي پيام/