قرآن سوزي پيامد سكوت در برابر اهانت به پيامبر شريف اسلام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۱۸
موج محكوميت اهانت به قرآن -216

قرآن سوزي پيامد سكوت در برابر اهانت به پيامبر شريف اسلام است

بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان با صدور بيانيه‌اي اعلام کرد: قرآن سوزي پيامد سكوت ما در برابر اهانت و هتك حرمت به پيامبر شريف اسلام و ائمه‌ اطهار(ع) در سال‌هاي گذشته است.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بندرعباس، در بخشي از اين بيانيه آمده است: در كمال تاسف و با وجود اعتراض‌هاي چند روز منتهي به 11 سپتامبر شاهد حركتي جاهلانه از سوي عده‌اي نابخرد در به آتش كشيدن قرآن كريم بوديم، اين در حالي است كه در قرآن كريم بارها نام حضرت مسيح به عنوان پيامبر اولوالعزم و نام حضرت مريم به عنوان مادر حضرت مسيح آورده شده است و اين افراد با آتش كشيدن نام حضرت مسيح و حضرت مريم ثابت كردند كه به هيچ ديني اعتقاد ندارند.

بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان در اين بيانيه تصريح کرده است: اين گونه اقدامات مذبوحانه كه در راستاي پروژه اسلام‌هراسي هر از چند گاهي توسط استكبار جهاني به سركردگي آمريكاي جهانخوار و صهيونيسم بين‌الملل صورت مي‌پذيرد، نشانه‌اي گويا از روند رو به انحطاط و اضمحلال شيطان بزرگ است كه در مقابل زبان منطق اسلام و تفكر نوراني قرآن كريم، به استيصال رسيده‌ و توهين به آخرين كتاب آسماني را در پيش گرفته ‌است.

دانشجويان بسيجي دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان در پايان اين بيانيه اعلام کردند: همگام با مردم آگاه و هميشه در صحنه اين مرز و بوم، از مبارزه استکبارستيزانه خود لحظه اي فروگزار نخواهيم کرد و مي گوييم تا کفر و شرک هست مبارزه هست، تا مبارزه هست ما نيز هستيم. در جنگ نرم امروز، جغرافياي مبارزه، مرزهاي عقيدتي ماست و پاسداري از اين مرزها در جاي جاي جهان بر همه ما لازم و ضروري است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار