بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور اردبيل اهانت به قرآن کريم را محکوم کرد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اردبيل، در اين بيانيه آمده است: بار ديگر امت اسلامي شاهد پيوند کينه و حماقت دشمنان انسانيت، معنويت و آزادي خواهي است؛ کينه اي که برخاسته از عمق نفرت و دشمني اهل باطل با جبهه اهل حق در طول تاريخ بوده است.
اين بيانيه مي افزايد: آيا اهانت به ساحت مقدس قرآن کريم که پيام آور کرامت انساني و راهنماي سعادت بشري است نشان دهنده دهن کجي به تمامي ارزش ها و نقطه اشتراک تمامي اديان و مکاتبات الهي نيست؟
در اين بيانيه با اشاره به اينکه ريشه اين نوع جسارت ها و عنادها در اتاق فکر صهيونيستي و در نتيجه فرو رفتن آنها در باتلاق انزوا و اضمحلال سرچشمه گرفته، تاکيد شده است: ما دانشجويان دانشگاه پيام نور اردبيل انزجار خود را از اين حرکت جاهلانه و شيطاني ابراز داشته و فکر و ذهن تمامي مردم جهان را به کشف ريشه هاي تاريخي و سياسي اين اقدام دعوت مي كنيم.
در پايان اين بيانيه ضمن دعوت از پيروان تمامي اديان الهي به حفظ وحدت و کسب بصيرت عنوان شده است: اين گونه شيطنت ها نه تنها خدشه اي بر ساحت قرآن وارد نمي کند، بلکه روز به روز بر عظمت قرآن کريم و سرعت اضمحلال صهيونيست و حاميان غربيش خواهد افزود./انتهاي پيام/