هتک حرمت قرآن کريم ادامه پروژه اسلام ستيزي استکبار جهاني است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اصفهان، در اين بيانيه آمده است: بر همگان واضح است که چنين اعمال وحشيانه اي جز از صهيونيسم جهاني ممکن نخواهد بود؛ چون اين اعمال قبيحانه نه فقط با آموزه هاي دين مسيحيت، بلکه با آموزه هاي تمام اديان الهي تعارض آشکار دارد.
در اين بيانيه تصريح شده است: چگونه است كه کوچکترين اعتراض در مورد حادثه دروغين هولوکاست در آمريکا با واکنش شديد روبرو شده، اما دهن کجي به مقدسات بيش از 1.5 ميليارد مسلمان و اهانت به قرآن عزيز را آزادي مي نامند.
در اين بيانيه خطاب به دولتمردان آمريکايي آمده است: ظاهرنمايي براي تبرئه از اتهام مشارکت در اين حادثه مشمئزکننده سودي نخواهد داشت و جهان استکبار بايد بداند که اسلام عزيز و قرآن نه تنها با اين شرارت ها تضعيف نمي شود، بلکه تقويت شده و بروزي بيشتر از پيش را خواهد داشت.
در اين بيانيه از دولتمردان نظام جمهوري اسلامي ايران خواسته شده به محکوم کردن اين واقعه اکتفا نکرده و با استفاده از تمامي ابزارهاي ديپلماتيک، مطالبات مقام معظم رهبري و ملت خداجوي ايران را در جهت مجازات مجرمان، در مجامع بين المللي پيگيري کنند و نقش محوري در بيداري و همراه و متحد کردن ملت هاي مسلمان و مستضعفان جهان عليه صهيونيسم جهاني ايفا کنند.
در اين بيانيه از نمايندگان مجلس نيز درخواست شده تا با ايجاد هماهنگي هاي لازم با پارلمان هاي ديگر بلاد اسلامي و رؤساي انجمن کشورهاي اسلامي اقدامات لازم را در مقابله با اين هتاکي بزرگ انجام دهند و از هر طرف عرصه را بر مسببان اين حادثه تنگ کرده و آنها را در ميان ملت ها به انزواي کامل ببرند.
همچنين در اين بيانيه از اصحاب رسانه، بخصوص رسانه ملي خواسته شده تا با تبيين حلقه هاي مبارزاتي صهيونيسم جهاني و ابعاد مغفول اقدامات آنان در راستاي مبارزه با اسلام، در جهت بصيرت دهي به اقشار مختلف مردم ايران و جهان قدم بردارند./انتهاي پيام/