کد خبر:۸۸۹۳۱۰
فیاض مهر در گفتگو با دانشجو؛

اردوی جهادی پزشکی به همت جهادگران دانشکده علوم پزشکی آزاد مشهد برگزار شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد گفت: اردوی جهادی یک روزه جهادگران این دانشکده و در راستای بیانات رهبر انقلاب درخصوص ورود دوباره جوانان برای مبارزه با کرونا برگزار شد.

سجاد فیاض مهر، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از اردوی جهادی یک روزه جهادگران این دانشکده خبر داد و گفت: باتوجه به بیانات رهبر انقلاب درخصوص ورود دوباره جوانان مومن انقلابی برای مبارزه با ویروس کرونا، دانشجویان ما به این دعوت رهبری لبیک گفته و به عرصه عملی مبارزه با کرونا ورود کردیم.

فیاض مهر بیان کرد: اردوی یک روزه جهادی پزشکی در منطقه کم برخوردار قرقی در حاشیه شهر مشهد در راستای منویات رهبر انقلاب برگزار شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد ادامه داد: در این اردو که جهادگران گروه پزشکی شهید حججی به مردم مستضعف این منطقه خدمت رسانی کردند، ویزیت و معاینه مردم و توزیع داروی به صورت رایگان انجام شد.

وی با بیان اینکه همچنین غربالگری فشارخون و قندخون نیز در این اردوی جهادی انجام شد، خاطرنشان کرد: در این اردوی جهادی پزشک، پرستار، ماما و گروهی از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی حضور داشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار