بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به عنوان بزرگترین رخداد علمی در حوزه صنایع غذایی کشور در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه سال جاری توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار خواهد شد.
محمد حجتی، دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و دبیرعلمی این کنگره اعلام کرد: با توجه به اینکه کنگره امسال در دانشگاه تخصصی کشاورزی و در منطقه خوزستان برگزار میشود محورهای علمی جدیدی همچون بحران آب، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنعت غذا و اقتصاد و بازاریابی و فرآوردههای غذایی تراریخته که از موضوعات مورد توجه بسیاری از محققان کشورمان نیز میباشد به محورهای کنگره اضافه شده است.
این کنگره ملی که به عنوان قدیمیترین و معتبرترین گردهمایی علمی محققان، استادان، فرهیختگان، دانشجویان، متخصصان، صنعت گران و فعالان حوزه غذای کشور مطرح است برای اولین بار است که در استان خوزستان برگزار میشود.
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با کد اختصاصی ۳۲۹۹۵-۹۹۲۰۰ از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و با حمایت سازمان غذا و داروی کشور به عنوان بالاترین مرجع قانونی نظارت بر حوزه صنعت غذای کشور در حال پذیرش مقاله از طریق درگاه اینترنتی به آدرس www.ifstacongress۲۷.ir است.