سردمداران جنايتكار غربي مسئول هتك حرمت قرآن كريم هستند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زنجان، در اين بيانيه با اشاره به آيه 9 سوره حجر مبني بر اين كه «بي ترديد ما اين قرآن را نازل كرديم و قطعا نگهبان آن خواهيم بود»، آمده است: قرآن مجيد، يگانه كتابي است كه از پيامبران اديان ابراهيمي به بزرگي ياد كرده است و اين كتاب مقدس براي همه بشريت و انسان هاي بيدار و آگاه روشنگر است و صفت مجيد كه از ماده مجد به معني شرافت گسترده است اشاره به شرافت و عظمت بي پايان دارد كه سزاوار ظاهر زيبا، محتواي عظيم، دستورات عالي و برنامه هاي آموزنده و حيات بخش آن است.
اين بيانيه با اشاره به اين كه هنگامي كه زمزمه نفرت انگيز سوزاندن قرآن به بهانه سالروز حادثه 11 سپتامبر در ميان خبرگزاري هاي جهان جان گرفت، هرگز گردي بر دامن پرعظمت قرآن كريم ننشست، افزوده است: كوردلاني كه هرگز تاب ديدن انوار حقيقت را ندارند همچون خفاشاني شب پرست قرن ها پرتوافكني اين كتاب باعظمت بر آفاق و انفس جهان را ناديده انگاشته و با تلاشي كودكانه سعي در پوشاندن پرتو اين خورشيد پرفروغ دارند غافل از اين كه نور خدا خاموش شدني نيست.
مديران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور در ادامه اين بيانيه تاكيد كرده اند: اهانت به قرآن، اهانت به همه مقدسات و انبياي الهي و توهين به همه موحدان است و قرآن تنها كتاب آسماني است كه در آن بارها و بارها اسامي مقدس همه پيامبران الهي از آدم تا خاتم (ص) آورده شده است و معجزات حضرت موسي (ع) و قصه تولد حضرت عيسي (ع) از عبرت آميزترين آموزه هاي اين كتاب الهي است.
در پايان اين بيانيه آمده است: حال كه دستان پليد اين اسلام ستيزي باري ديگر از آستين صهيونيسم جنايتكار و رژيم آمريكا بيرون آمده است، وزير، مديران و كاركنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هم صدا با همه مجامع اسلامي جهان، ضمن عرض تسليت اين مصيبت بزرگ به محضر پاك حضرت صاحب الامر (عج) و مقام معظم رهبري و عموم مسلمين جهان بويژه ملت سرافراز ايران اين جسارت ضلالت بار را محكوم كرده و سردمداران جنايتكار غربي را مسئول اين عمل شنيع دانسته و همبستگي خود را با قلب جريحه دار تمام ملل مسلمان براي مقابله با پديده شوم استكبار اعلام مي دارد./انتهاي پيام/