کد خبر:۸۹۰۴۵۹

قاضی مسعودی مقام: در پرونده هفت تپه ابعاد جدیدی کشف شده است

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی گفت: در پرونده هفت تپه ابعاد جدیدی کشف شده است و به زودی دور دیگر رسیدگی‌ها را آغاز می‌کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قاضی اسداله مسعودی، رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی گفت: در جریان رسیدگی به پرونده هفت تپه نیاز به کارشناسی‌هایی احساس شد که روند رسیدگی را متوقف کردیم تا این کارشناسی‌ها انجام شود.

وی افزود: بخش عمده‌ای از کارشناسی‌ها انجام شده و در مرحله نهایی است که بعد از اعلام نظریه کارشناسی، رسیدگی‌ها را آغاز می‌کنیم.

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی گفت: از آنجایی که ابعاد موضوع خیلی گسترده بود و ابهام‌هایی وجود داشت، پرونده به کارشناسی ارجاع شد و در حال حاضر نیز به نقاط پنهان پرونده دست پیدا کرده‌ایم و موضوع‌ها در حال روشن شدن است.

مسعودی مقام گفت: آن طور که در کیفرخواست آمده است؛ پرونده هفت تپه ۱۸ جلد تخلف ارزی دارد و متهمان آن ۲۱ نفر هستند که متهم ردیف اول این پرونده امید اسدبیگی به اتهام سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیر مجاز ارز‌های دولتی بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از سیستم بانکی کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار