کد خبر:۸۹۱۷۸
موج محکوميت اهانت به قرآن - 501
اسلام و قرآن ابرقدرت ها را به خاك مذلت مي كشاند
امام جمعه موقت شيراز با محكوميت هتك حرمت به ساحت كلام الله تصريح كرد: اسلام و قرآن ابرقدرتها را به خاك مذلت مي كشاند و سنگرهاي كليدي جهان را فتح خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، حجت الاسلام محمد حسن مرادي امروز در خطبه هاي نماز جمعه شيراز اظهار داشت: قرآن پس از ظهور خود به مسيحيت هويت بخشيد و اصالت ديگر اديان را اثبات كرد.
وي با تصريح بر اينكه بي حرمتي به قرآن كريم وجدان بشريت را جريحه دار كرد، تاكيد كرد: اما اسلام و قرآن ابرقدرتها را به خاك مذلت مي كشاند و سنگرهاي كليدي جهان را فتح خواهد كرد.
امام جمعه موقت شهر مقدس شيراز در بخش ديگري از سخنان خود مهمترين عامل پيروزي ايران در مقابل استكبار را قدرت رهبري امام (ره) و عشق مردم به ولايت دانست و بيان كرد: همه آزاديخواهان جهان با پيام انقلاب اسلامي در برابر استكبار جهاني قدعلم كردند و صهيونيست زبون را به زانو درآوردند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰