کد خبر:۸۹۴۱۸۹
در محکومیت ترور شهید «فخری زاده» انجام شد

تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان بسیج گیلان مقابل نمایندگی وزارت خارجه

ظهر امروز جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های گیلان در واکنش به ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان با حضور در مقابل دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه گیلان تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های گیلان با حضور در مقابل دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه گیلان در بندرانزلی ضمن اعلام انزجار خود نسبت ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان و محکوم کردن این جنایت وحشیانه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی، از دستگاه دیپلماسی خواستار پاسخی کوبنده به دشمنان این مرز و بوم خصوصاً آمریکا و اسرائیل کودک کش شدند.

محمدجواد احمدپور، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: ما امروز در این مکان تجمع کرده ایم که بگوییم بسیاری از اتفاقاتی که در کشور رخ می‌دهد به دلیل ضعف دستگاه دیپلماسی کشور است و خواستار انتقام سخت و پاسخ کوبنده به دشمنان نظام هستیم.
 
تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان بسیج دانشجویی استان گیلان مقابل نمایندگی وزارت خارجه

احمدپور با بیان اینکه در صورت اقدام قدرتمند تیم دیپلماسی ایران، دشمنان نظام هرگز بستری را برای انجام عملیات تروریستی در داخل کشور فراهم نمی‌دیدند، افزود: اگر روزی دشمن در بلندی‌های جولان یکی از نیرو‌های ما را به شهادت می‌رساند مجبور به عذرخواهی رسمی شده و در لاک دفاعی فرو می‌رفت، اما چگونه می‌شود در داخل کشور و به راحتی در مدت چند ماه، دو تن از نخبگان نظامی و علمی کشور را ترور می‌کنند بدون اینکه پاسخی برای این اقدامات وحشیانه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه این اقدامات غیر انسانی دشمنان نظام بدون پاسخ نمی‌ماند ادامه داد: بسیج دانشجویی گیلان با فریاد به مسئولان اعلام می‌کند که موضع مقتدرانه خود را حفظ کرده و مسیر شهید سلیمانی‌ها را ادامه دهند و با اقتدار و پاسخی کوبنده در عرصه‌های نظامی و دیپلماسی دشمن را سر جای خودش بنشانند.
 
 
تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان بسیج دانشجویی استان گیلان مقابل نمایندگی وزارت خارجه

احمد پور تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی باید از پیله ضعفی که به دور خود تنیده خارج شده و مسیر قبلی انقلاب که همانا عزت و اقتدار جمهوری اسلامی در همه عرصه‌های بین المللی است را سرلوحه کار خود قرار دهد.

گفتنی است؛ دانشجویان بسیجی معترض به ترور شهید فخری زاده پس از قرائت بیانیه‌ای با آتش زدن پرچم آمریکای جهانخوار و سر دادن شعار‌هایی برعلیه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در مقابل دفتر نمایندگی وزارت خارجه خشم و انزجار خود را از دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام و خواستار پاسخ کوبنده دستگاه دیپلماسی کشور شدند.
 
تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان بسیج دانشجویی استان گیلان مقابل نمایندگی وزارت خارجه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار