آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۲۱۱
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز:

استاندار البرز نسبت به انتصاب یکی از فعالان فتنه ۸۸ در سرپرستی فرمانداری نظرآباد پاسخگو باشد

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز در واکنش به انتصاب یکی از فعالان سیاسی در فتنه ۸۸ به سرپرستی فرمانداری نظرآباد از سوی استانداری البرز، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز در واکنش به انتصاب یکی از فعالان سیاسی در فتنه ۸۸ به سرپرستی فرمانداری نظرآباد از سوی استانداری البرز، بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

بیش از یک دهه از پرهزینه‌ترین ضربه دشمنان نظام اسلامی به ایران اسلامی می‌گذرد، اما مسئله نفوذِ بازیگرانِ آن فتنه عظیم در دستگاه‌های دولتی، چالشی ست که کشور همچنان با آن رودر روست.

این فتنه پیچیده و خطرناک، در ۹ دی ۸۸ و با حضور مردم انقلابی ایران در نطفه خفه شد و همچون لکه ننگی بر پیشانی مزدورانی که سودای انقلاب رنگی در سر داشتند، بر جا ماند.

اما امروز چه شده است که مسئولین دولت تدبیر و امید در استان البرز، در صدد به فراموشی سپردن صدمات غیر قابل جبران آن فتنه به انقلاب اند و افرادی را که نقشِ میدانیِ پر رنگی در فتنه داشتند را به سمت‌های حساس در استان می‌گمارند؟

نظر به وظیفه ذاتی قوه مجریه که مجری قوانین جمهوری اسلامی است و باعنایت به منویات مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» که می‌فرمایند؛ فتنه‌گران با لگدزدن به قانون، به کشور لگد زدند، چگونه ممکن است که عالی‌ترین مقام اجرایی استان، آقای مجید صبائی را که خود، از بازی‌گردانان بی‌قانونی در فتنه ۸۸ بوده است را به عنوان عالی‌ترین مقام مجری قانون در سطح شهرستانی به وسعت نظرآباد، انتخاب و معارفه می کنند؟ آقای استاندار پاسخ بدهند!

ما معتقدیم که دشمنان این نظام مقدس، آن قدر که به جولان دادن عناصر فتنه گر در پست‌های مدیریتی کشور امیدوارند، به گزینه نظامی علیه ما دل نبسته اند؛ لذا انتصاب این قبیل افراد عین بی تدبیری است و دهن کجی به قانون؛ چرا که این ها، همان توهین کنندگان به سید الشهداء (علیه السلام) در عاشورای ۸۸ و متهم کنندگان نظام به تقلب هستند.

انتظار می‌رود مسئولین انقلابی استان البرز با تمام قوا وبا اقدام انقلابی، از در دست گرفتن مناصب استراتژیک، توسط افرادی که با لگد زدن به قانون، امنیت ملی را خدشه دار کردند، ممانعت به عمل آورند.

در پایان؛ شورای تبیین مواضع ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز، ضمن دعوت از کلیه مردم شریف شهرستان نظر آباد و استان البرز، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و مدیران و مسئولان مومن و انقلابی جهت اعتراض عمومی به مراجع ذی‌ربط در مورد این انتصاب نابخردانه، فرموده مقام معظم رهبری «مدظله العالی» را نصب العین خویش قرار داده و اعلام میداریم؛ فتنه ۸۸، خط قرمز نظام و انقلاب است و ما با چشمانی همیشه بیدار، تهدیدات امنیتی علیه کشور عزیزمان را دنبال کرده و با عناصر فتنه در هر مقام و مسندی که باشند، اقدام انقلابی خواهیم کرد و در این راه جز از پروردگار متعال نخواهیم ترسید و همچون سربازانی در رکاب، ولی فقیه، به حول و قوه الهی چشم فتنه را کور خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار