مسابقه استاني عكس آيين و سنت هاي اصيل بختياري در خوزستان برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۰۰۲

مسابقه استاني عكس آيين و سنت هاي اصيل بختياري در خوزستان برگزار شد

نخستين مسابقه استاني عكس آيين و سنت هاي اصيل بختياري 29شهريورماه با حضور مدير كل ارشاد خوزستان، حجت الاسلام سيداحمدي، امام جمعه و ديگر مسئولان محلي شهرستان لالي با معرفي برترين ها به کار خود پايان داد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، در اين مراسم مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا و هفته دفاع مقدس، هتك حرمت به قرآن كريم را محکوم و اظهار داشت: اگر بخواهيم تاريخ را ورق بزنيم به حق، وفادار ترين قوم به اسلام و اهل بيت، قوم لر و بختياري است و شما در طول 30 سال عمر انقلاب اسلامي حركت غير انقلابي از هيچ زاگرس نشيني را شاهد نبوده و هميشه، همگام و همسو با نظام حركت كردند.

در ادامه جشنواره و قرائت بيانيه از سوي هيئت داوران، برگزيدگان بدين شرح اعلام و آز آنان تقدير به عمل آمد:

در بخش ويژه، مقام اول به رحيم فاطمي، مقام دوم به حسين حاجي پور و مقام سوم به محمد علي سليماني هر سه از لالي اهدا شد.

همچنين اثر اكبر آقاجاني از لالي به عنوان اثر ويژه و قابل تقدير از سوي هيئت داوران معرفي شد.

اسامي ديگر برگزيدگان قابل تقدير بدين شرح اعلام شد: مجيد عيدان از آبادان، محمد نبي مرادي از باغملك، مهدي شريفي از رامهرمز، كوروش صالحي از اهواز، اعظم خرم، ماشاالله باستاني و رضا رحيمي هر سه از بهبهان، فرزاد علاسوند از مسجدسليمان و سعيد چهار تنگي از ايذه به عنوان برگزيدگان قابل تقدير معرفي شدند.

نخستين مسابقه عكس آيين و سنت هاي اصيل بختياري با حضور شهرستان هاي ايذه، باغملك، بهبهان، مسجد سليمان، آبادان، رامهرمز و اهواز به ميزباني اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي لالي و با دو محور آيين و سنت هاي بختياري و آزاد برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار