سمينار پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي قلبي-عروقي در اصفهان برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۰۵۴

سمينار پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي قلبي-عروقي در اصفهان برگزار مي‌شود

سمينار ارائه نتايج و دستاوردهاي طرح ملي پيشگيري و کنترل بيماري‌هاي قلبي- عروقي در ايران چهارم مهر ماه، همزمان با روز جهاني قلب و به مناسبت دهمين سال آغاز برنامه قلب سالم در دانشگاه علوم پزشکي اصفهان برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اصفهان، طرح ملي پيشگيري و کنترل بيماري هاي قلبي- عروقي در ايران يکي از طرح هاي مداخلاتي کشور جهت اصلاح ريسک فاکتورها و اصلاح شيوه زندگي است که از سال 79 آغاز و در سه فاز اجرايي تا سال 86 در سه شهرستان اصفهان، اراک و نجف آباد ادامه يافته است.

خاطرنشان مي شود، افزايش مصرف سبزيجات، ورزش و تحرک بدني، کاهش ميزان مصرف نمک و استعمال سيگار و دخانيات و در زمينه ريسک فاکتورها، کاهش ميزان کلسترول، LDLکلسترول، تري گليسريد و فشار خون از مهمترين دستاوردها و نتايج برنامه قلب سالم اصفهان است.

لازم به ذکر است، اين طرح ملي بر روي بيش از 90هزار نفر از کل جامعه سه شهرستان مذکور در مدت شش سال بر روي بزرگسالان، اطفال، کارکنان بهداشتي، بيماران قلبي و بيماران در معرض خطر انجام شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار