آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۰۵۴۷

صدا و سیمای زندان‌های استان تهران به روزرسانی می‌شود

به منظور تجهیز و ارتقای سیستم‌های صداوسیمای زندان‌های استان تهران، جلسه‌ای با حضور مسئولان فرهنگی و هنری اداره کل برگزار گردید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به منظور تجهیز و ارتقای سیستم‌های صداوسیمای زندان‌های استان تهران، جلسه‌ای با حضور مسئولان فرهنگی و هنری اداره کل برگزار گردید.

معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های استان تهران اعلام کرد: با هدف بهینه سازی اوقات فراغت زندانیان و تولید و پخش فیلم‌های آموزشی، سرگرمی و هنری، به زودی پروژه تجهیز و به روزرسانی صداوسیمای زندان‌های استان، توسط کارشناسان این حوزه خواهد شد.

 علی اسمعیلی تصریح کرد: هر قدر در خصوص بهینه سازی اوقات فراغت زندانیان برنامه ریزی گردد، به همان اندازه موجب رشد شخصیتی و ارتقای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی خواهد شد و می‌تواند از برخی آسیب‌های رفتاری پیشگیری می‌نماید.

وی اضافه کرد: ندامتگاه تهران بزرگ به عنوان پایلوت اجرای این پروژه در نظر گرفته شده، با همسان سازی و استفاده از سیستم یک پارچه، سیستم آنالوگ آن مجموعه با روش‌ها و فن آوری جدید تبدیل به سیستم‌های دیجیتال می‌شود که به صورت متمرکز از یک نقطه برنامه‌های صدا و سیمای برای کلیه مددجویان ارسال کنند.

معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های استان تهران همچنین ادامه داد: قرار شده شرکت پیمانکار، پیشنهادات و موارد فنی را با طرح مذکور به دفتر فنی مهندسی اداره کل زندان‌ها ارائه نمایند که پس از بررسی مسائل فنی و با نظارت واحد آمار و رایانه و در نظر گرفتن همه جوانب نسبت به نصب فرستنده‌ها و راه اندازی صدا و سیمای زندان به صورت دیجیتال شروع به کار نماید.

شایان ذکر است: در این جلسه پیرامون موقعیت زندان و ظرفیت‌های زیر بنایی و شرایط ساختمانی زندان و همچنین نوع تجهیزات و به‌کارگیری صدا و سیمای زندان مجتمع تهران بزرگ بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید در مرحله بعد صدا و سیمای دیگر زندان‌های استان نیز تجهیز و به روزرسانی شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار