تجلي شكوه و اقتدار در رژه نيروهاي مسلح كهگيلويه و بويراحمد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۱۷۸

تجلي شكوه و اقتدار در رژه نيروهاي مسلح كهگيلويه و بويراحمد

رژه امروز نيروهاي مسلح كهگيلويه و بويراحمد كه منسجم‌تر و منظم‌تر از هر سال برگزار شد، شكوه و اقتدار دفاعي و آمادگي و توان رزمي اين نيروها در مواقع نياز را به نمايش گذاشت.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، در مراسم باشكوه رژه نيروهاي مسلح كهگيلويه و بويراحمد كه ساعت 8 امروز همزمان با سراسر كشور در خيابان پاسداران، مقابل سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد، يگان‌ها و نيروهاي نظامي و انتظامي، هلال احمر و اقشار مختلف بسيج با عبور از مقابل جايگاه، آمادگي و قدرت دفاعي خود را در مواجهه با هر گونه تهديد ياوه گويان به نماش گذاشتند.

سردار عوض شهابي فر، فرمانده سپاه فتح در اين مراسم در سخناني ضمن تاكيد بر اهميت پيروي و حركت در مسير خط ولايت اظهار داشت: در بين كساني كه در انتخابات رياست جمهوري دهم، به كانديداي ناكام انتخابات راي داده بودند نيز افرادي يافت مي شود كه معتقد به ولايت هستند و نبايد با تقسيم بندي افراد به خودي و غيرخودي، بين ملت انشقاق ايجاد كرد.

وي كشور را در شرايط كنوني نيازمند انسجام و اتحاد دانست و افزود: يكي از شاخص‌هاي برقراري و حفظ اين وحدت، تبعيت كامل از فرامين رهبر معظم انقلاب است.

شهابي فر توهين اخير به ساحت قرآن كريم را از مصاديق جنگ نرم برشمرد و خاطرنشان كرد: اين اقدام ننگين از سوي ملت ايران محكوم است؛ چرا كه عزت ما در خدمت به اسلام و اقتدا به قرآن است.

مهندس قوام نوذري، استاندار كهگيلويه و بويراحمد نيز كه در اين مراسم حضور داشت، ضمن ستودن مواضع رئيس جمهور در برنامه‌هاي مختلف خود در نيويورك گفت: اين سخنان در خانه آمريكا، چهره پليد غرب و مدعيان حقوق بشر را رسوا كرد.

وي با اشاره به ارتباط فتنه پس از انتخابات با توهين به قرآن در آمريكا تصريح كرد: اقدامات منافقان و گروه‌هاي همراه آنان در حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري آب ريختن به آسياب دشمن بود؛ به گونه‌اي كه به آنها جسارت اهانت به كتاب الهي مسلمانان را داد.

نوذري افزود: عده‌اي خود را اصلاح طلب و خواهان اصلاح مسائل ناميدند و با همين شعار و ادعا، كشور را دچار دودستگي كردند؛ حال آن كه در حقيقت، هدفي جز بر هم زدن نظام و تغيير آرمان‌هاي انقلاب نداشتند.

استاندار كهگيلويه و بويراحمد تاكيد كرد: كساني كه با حركت مذبوحانه خود در جهت سست كردن باورهاي مردم و عليه منافع نظام گام بر مي دارند بايد در انتظار انتقام سخت الهي باشند.

وي با بيان اينكه جريان نفاق هنوز هم تلاش دارد با تحريكاتي همچون دفاع از آزادي، حقوق بشر و يا توسعه سياسي، اهداف شوم خود را پيگيري كند، خاطرنشان كرد: با وجود اينكه اربابان اين جريان ناكام، استكبار جهاني است، اما تلاش آنها راه به جايي نمي برد؛ زيرا ملت ايران با بصيرت و ولايتمداري خود، بهايي به برنامه‌هاي آنها نمي دهند.

خاطرنشان مي شود، بعد از پايان سخنراني استاندار كهگيلويه و بويراحمد يگان‌هاي مستقر در محل از مقابل جايگاه و در ميان انبوه مردمي كه براي تماشاي اين برنامه باشكوه به خيابان پاسداران ياسوج آمده بودند، رژه رفتند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار