کد خبر:۹۰۲۹۷۵
حسینی در گفتگو با دانشجو:

همایش ملی ادبیات مقاومت ۱۷ دی به میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه کوثر بجنورد از برگزاری همایش ملی ادبیات مقاومت به میزبانی این دانشگاه خبر داد و گفت: این همایش از فردا، ۱۷ دی ماه به صورت وبینار برگزار می‌شود.

علیرضا حسینی، رئیس دانشگاه کوثر بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از برگزاری همایش ملی ادبیات مقاومت به میزبانی این دانشگاه خبر داد و گفت: این همایش از فردا به صورت وبینار برگزار می‌شود.

حسینی ادامه داد: در دومین دوره این همایش که به میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد برگزار می‌شود، ۲۲۰ مقاله ارسال شده است.

رئیس دانشگاه کوثر بجنورد تصریح کرد: ۱۵ اثر از ۴ کشور عراق، سوریه، بحرین و لبنان نیز به این همایش ارسال شده است.

وی در انتها گفت: این مقالات با محوریت شهید سلیمانی و سایر موضوعات جبهه مقاومت به همایش ارسال شده است.
 
همایش ملی ادبیات مقاومت به میزبانی دانشگاه کوثر بجنورد برگزار می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار