امنيت و آسايش امروز ما مرهون ايثار و فداكاري رزمندگان اسلام است
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبردانشجو» به نقل از روابط عمومي دانشگاه اراک، صادقي سرابي با اشاره به اينكه همه در قبال نشر و اشاعه اين ارزشهاي دفاع مقدس مسئول هستيم اظهار داشت:دوران سراسر شكوه و افتخار دفاع مقدس اوج رشادت ها و افتخارات ملت سر افراز ايران اسلامي و فرزندان غيرتمند آن مي باشد .
وي در ادامه دوران جواني را از حساس ترين و با اهميت ترين دوران زندگي انسانها دانست و افزود: دانشجويان جديدالورود به عنوان قشر جوان و با نشاط جامعه با رشد روز افزون تفكر و دانش خود باعث ارتقاء علمي وفرهنگي جامعه شوند.
گفتني است اولين مراسم توجيهي دانشجويان ورودي جديد جهت آشنايي بيشتر دانشجويان با قوانين و مقررات آموزشي و انضباطي و همچنين فعاليت هاي فرهنگي و مذهبي دانشگاه با حضور مسئولين دانشگاه و دانشجويان ورودي جديد صبح امروز درسالن اجتماعات 8 شهريوردانشگاه اراك برگزار شد./انتهاي پيام /