کد خبر:۹۰۹۱۶۷

مامور پلیس چک ۴ میلیارد ریالی را به صاحبش بازگرداند

رئیس بازرسی پلیس تهران بزرگ از بازگرداندن چک ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی به صاحبش توسط مأمور وظیفه شناس پلیس مترو ایستگاه تجریش خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حمید خروش رئیس بازرسی پلیس تهران بزرگ اظهار کرد: روز گذشته یکی از ماموران پلیس مترو ایستگاه تجریش هنگام گشت زنی در محوطه ایستگاه مترو یک فقره چک به مبلغ ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در وجه حامل پیدا کرده و برای شناسایی مالک آن وارد عمل می‌شوند.  

وی با اشاره به اینکه ماموران پلیس مترو ضمن تماس با بانک صادره کننده چک را شناسایی می‌کنند، افزود: صدور چک توسط صادره کننده چک، از سوی ماموران پلیس مترو بررسی و بدین ترتیب صاحب چک شناسایی شده و ماموران وی را برای تحویل چک به ایستگاه مترو دعوت و چک را تحویل وی می‌دهند.

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: بی تردید عزت نفس، مسئولیت پذیری و امانتداری مشخصه برجسته پلیس ولایی و ارزشی جامعه اسلامی است که مأموران پلیس همواره با صحت عمل خود در انجام مأموریت‌های مختلف پلیسی به آن معنای واقعی بخشیده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار