آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۱۶۳۸

هشدار هواشناسی نسبت به وزش باد و وقوع بهمن در ارتفاعات کشور

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: خطر وزش باد در ارتفاعات به‌ویژه ارتفاعات البرز و زاگرس و احتمال وقوع بهمن درپی افزایش دما و وزش باد در ارتفاعاتی که تجمع برف وجود دارد طی روزهای آینده دور از انتظار نخواهد بود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان اظهار کرد: احتمال وزش باد با سرعت حدود ۴۰ کیلومتر در ساعت در میانه روز برای ارتفاع ۳۰۰۰ متر در بخش‌هایی از ارتفاعات مرکزی، رشته کوه اشترانکوه، برخی ارتفاعات اصفهان، خرم‌آباد، شمال خوزستان و برخی ارتفاعات شمال شرق کشور طی روز‌های آینده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: این شرایط جوی و وزش باد شدید با سرعت بیش از ۴۰ کیلومتر در ساعت در میانه روز در ارتفاعات البرز مرکزی و در ارتفاعات حدود ۴۰۰۰ متر استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، مرکزی، قم و ارتفاعات شمال تهران نیز دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه روز جمعه (۲۴ بهمن) وزش باد نسبتا شدید در ارتفاعات ۳۰۰۰ متر بخش‌هایی از ارتفاعات خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد، خاطرنشان کرد: در ارتفاعات ۵۰۰۰ متر به بالای دماوند نیز باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، در چنین شرایطی با توجه به افزایش دما، خطر احتمال ریزش بهمن وجود دارد بنابراین توصیه می‌شود کوهنوردان از مناطقی که در آن برف حجیمی وجود دارد، فاصله بگیرند همچنین در نقاطی که باد شدید می‌وزد، احتمال می‌رود «نقاب برفی» به‌ویژه در خط‌الراس‌ها شکل بگیرد که با خالی شدن زیر برف ممکن است خطری برای کوهنوردان به وجود آید.
 
ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار