آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۶۲۰
به همت محققان تبریزی؛

سامانه تصفیه فاضلاب دانشگاه زنجان با فناوری زیست توده گرانولی طراحی و نصب شد

سیستم تصفیه فاضلاب دانشگاه زنجان با فناوری زیست توده گرانولی به همت پژوهشگران تبریزی طراحی و نصب شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیستم تصفیه فاضلاب دانشگاه زنجان با فناوری زیست توده گرانولی به همت پژوهشگران تبریزی طراحی و نصب شد.

این سامانه تصفیه آب ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب در روز دارد و با حذف همزمان مواد آلی، نیتروژن و فسفر، فاضلاب‌های شهری زنجان را تصفیه می‌کند. از پساب تصفیه شده در این سامانه برای آبیاری فضای سبز یا استفاده از صنایع و تغذیه منابع آب‌های زیرزمینی استفاده می‌شود.

این واحد تصفیه آب براساس پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز دنیا طراحی شده و همه مراحل تصفیه فاضلاب در یک مخزن بزرگ صورت می‌گیرد. در واقع این سامانه تصفیه آب امکان حذف همزمان مواد آلی، نیتروژن و فسفر را فراهم کرده است.

این فناوری می‌تواند فضای مورد نیاز تصفیه خانه‌ها را تا یک چهارم کاهش دهد و هزینه‌های احداث و راهبری آن را تا ۵۰ درصد نسبت به سیستم‌های متداول کم کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار